Tagliatelle s pečiarkami, paradajkami a smotanou fotorecept
Foto: afataga
Chcela som urobiť cestoviny inak, ako robievam zvyčajne
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
12 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do vriacej osolenej vody som dala variť cestoviny. Na panvici na 1 KL masla som orestovala pečiarky pokrájané na štvrtiny
-
2
Pridala som k nim pokrájané paradajky, chilli a chvíľu som restovala, pridala som soľ, rascu a korenie a trochu vody z cestovín
-
3
Pridala som smotanu, nechala som zredukovať a pridala som druhý kúsok masla
-
4
Do panvice som dala ocedené cestoviny, premiešala som a je hotovo. Na tanieri som posypala vňaťou a kvapla som olivový olej
@elixir to uz je tak na tom svete, clovek sa uci cely zivot, aby zomrel sprosty :-)
@havino zeby telepatia? :-)
@eviana aj seba som prekvapila :-) ale kedze to bola moja fantazia, dovolila som aj smotanu
@mesiar50 dakujem
@tiginko nuz domace su domace, ale zas nic sa nema prehanat
@paploska vdaka, no predsa k dvanastim mesiacikom :-)