
Kohút na víne
Syr ladotyri je špecialitou ostrova Zakynthos, vyrába sa už od staroveku z ovčieho aj z kozieho mlieka....

Jarné závitky
Rezne naklepeme, osolíme a okoreníme. Na každý položíme plátok šunky, plátok syra a stočíme...

Bravčové plátky s orechovou omáčkou, zemiakové vtáčie hniezdo so zaváraninou
Dnešny, tak trošku slávnostnejší obed som pripravila čiastočne podľa receptu Lacibácsiho z ATV a ostatné som...

Krupoto s cviklou
Toto je ďalšia z možností, ako použiť cviklu a cviklové listy. Tie majú vysokú nutričnú hodnotu....

Huby na smotane s chrenom
Na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme očistené a opláchnuté, nahrubo pokrájané huby, ochutíme...

Ľahký zeleninový koláč
Ako fotografka sa vyjadrujem radcej fotkami... nez popisovanim. Tento recept je vhodny pre tych, co...

Zajačí plátok so zelerovým šalátom
Stonkový zeler umyjeme a ošúpeme. Nakrájame ho na kocky 1 x 1 cm a oblanšírujeme v...

Plnené morčacie krídla na kurkume s kalerábovými hranolčekmi
Nedeľný sviatočný obed a ja som urobila veľmi chutné morčacie krídla na kurkume so zázvorom a cesnakom....

Rigatoni s anglickou slaninou a rajčinami
Špenát varíme v osolenej vode asi 2 minút. Scedíme ho, prelejeme studenou vodou a dáme...

Hubový rožok
V dnešnej dobe, keď máme veľa húb zostanú nám "gumové" rožky, spotreboval som ich...

Falošné rizoto s opekanou tymianovou rybkou
A zase som uvarila niečo rýchle, ľahké a chutné :D do ryže môžete pridať akúkoľvek zeleninku...

Dusený hrášok na pancette a šalotke
Veľmi jednoduchý, no na druhej strane chutný recept, ktorým ma inšpirovala Contessa, moja obľúbená...

Jahňacina so špenátom
Komerčný recept<br /> Jahňacie mäsko a špenát je to pravé jarné občerstvenie na vašom stole. Jednoduchá príprava...

Domáca bravčová pečeň na slaninke s cesnakopažítkou
Dnes som sa bola pozrieť na mojich lekárov, či sa majú dobre. takže som potrebovala...

Třapáče s údeným a špenátom
V masně na mě mrkaly úžasné uzené vepřové ocásky - kousek kosti a jinak spousta výborného šťavnatého...

Hubové rizoto s údeným syrom
Toto chutné jedlo patrí medzi naše obľúbené jedlá z hríbov a jeho príprava je jednoduchá.

Treska s plneným batátom
tresku som zbavil šupín, umyl, osušil, posypal korením na ryby, posolil som a dal na polhodinu do...

Španielske zajftáčiky s orzom
Podarilo sa nám zabezpečiť „prísun“ mladého zajačieho mäsa z domáceho chovu a tak môžem realizovať jeho prípravu...

Špargľové tagliatelle
Odkukané nápady rodia ďalšie nápady... stačí raz vziať na špargľu škrabku a už to ide...

Kaleráb plnený hubami
Mladé kaleráby vydlabeme, aby steny zostali hrubé 0, 5 cm. Naplníme hubovou plnkou, skrojené...