Foto: ferno
Postup
-
1
tresku som zbavil šupín,umyl,osušil,posypal korením na ryby,posolil som a dal na polhodinu do ladničky.
- 2
medzi tým som umyl bataty,poprepichoval vidličkou a dal do mikrovlnky na 3 minuty.potom som ich otočil a dal zase na 2-3 minuty.robil som to dovtedy,kým neboli bataty mäkké.pokračoval som po 1-2 minutach.pri klasických zemiakoch mi to trvá 4 minuty s tým,že ich po 2 minútach otočím... daju sa spravit rovnako aj v trúbe,ale trvá to viac ako hodinu...
- 3
na plnku si na masle osmažíme cibulu nakrájanú na pasiky.pridáme nakrájané šampiony a podusíme.osolime a okoreníme.pridáme kajenské korenie,rascu,pretlak a smotanu.a podusíme.
- 4
rybu si osmažíme kožou dole na masle.ja som jeden velký filet nakrájal na 2 väčšie kusy a dva menšie. ked je koža opečená do chrumkava,rybu otočíme a dalej opekame...
- 5
bataty pozdlžne narežeme aby sa dal otvorit,dame na tanier a naplníme ho zmesou.pridáme opečenu tresku a podávame
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu