Treska na kapuste

martinis - fotkamartinis, 25. novembra 2012
Treska na kapuste
Foto: martinis

Filé z tresky na kyslej kapuste a zemiakoch.

1
porcia
25 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
150 g
2 ks




Postup

  1. 1

    Zemiaky očistíme, pokrájame na plátky a v osolenej vode uvaríme domäkka.

  2. 2

    Uvarené zemiaky scedíme, dáme na tanier. Na panvici rozpustíme trošku masla, pridáme kyslú kapustu, zhruba 5 minút podusíme.

  3. 3

    Do panvice pridáme nakorenené filé, spolu dusíme až do zmäknutia - ešte takých 10 minút. Tresku nezabudneme otočiť, podľa potreby podlejeme vodou.

  4. 4

    Hotovú zmes dáme do taniera na zemiaky a podávame :)

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia