Foto: martinis
Filé z tresky na kyslej kapuste a zemiakoch.
1
porcia
porcia
25 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky očistíme, pokrájame na plátky a v osolenej vode uvaríme domäkka.
- 2
Uvarené zemiaky scedíme, dáme na tanier. Na panvici rozpustíme trošku masla, pridáme kyslú kapustu, zhruba 5 minút podusíme.
- 3
Do panvice pridáme nakorenené filé, spolu dusíme až do zmäknutia - ešte takých 10 minút. Tresku nezabudneme otočiť, podľa potreby podlejeme vodou.
- 4
Hotovú zmes dáme do taniera na zemiaky a podávame :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu