Postup
-
1
Šampiňóny podusíme na cibuľke, ktorú najskôr urestujeme na oleji do sklovita, do toho nakrájame papriky na rezančeky, posolíme, dobre okoreníme čerstvo zomletým štvorfarebným korením, pridáme trošku mletej rasce, soľ, podlejeme a dusíme do výpeku na miernom ohni asi pol hodiny.
- 2
Potom pridáme vajcia a urobíme praženicu. Necháme vychladnúť a pomelieme na mäsovom mlynčeku. Túto zmes dáme do misy, pridáme a vymiešame na penu.
- 3
Naplníme ňou zdobiace vrecko a na čerstvo opražený sendvič nastriekame vreckom rôzne tvary. Vrch posypeme mletými vlašskými orechmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu