Sendvič so šampiňónmi a orechmi

redakcia - fotkaredakcia, 31. decembra 2009

Suroviny

0,5 kg
3-4 ks
3-4 ks
250 g
1 ks




Postup

  1. 1

    Šampiňóny podusíme na cibuľke, ktorú najskôr urestujeme na oleji do sklovita, do toho nakrájame papriky na rezančeky, posolíme, dobre okoreníme čerstvo zomletým štvorfarebným korením, pridáme trošku mletej rasce, soľ, podlejeme a dusíme do výpeku na miernom ohni asi pol hodiny.

  2. 2

    Potom pridáme vajcia a urobíme praženicu. Necháme vychladnúť a pomelieme na mäsovom mlynčeku. Túto zmes dáme do misy, pridáme a vymiešame na penu.

  3. 3

    Naplníme ňou zdobiace vrecko a na čerstvo opražený sendvič nastriekame vreckom rôzne tvary. Vrch posypeme mletými vlašskými orechmi.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia