Foto: antaia
Ako fotografka sa vyjadrujem radcej fotkami...nez popisovanim. Tento recept je vhodny pre tych, co radi spacuvaju zbytky a skusaju piect aj bez smotany a Zobraziť celý popisAko fotografka sa vyjadrujem radcej fotkami...nez popisovanim. Tento recept je vhodny pre tych, co radi spacuvaju zbytky a skusaju piect aj bez smotany a vajicok.
porcie
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Na olivovom oleji opecieme slaninku (moze sa vynechat), cibulku, cesnek, cili, zazvor
-
2
Pridame na male pasiky poskrajanu korenovu zeleninu, ktoru doma najdeme...
-
3
Vsetko dobre osolime, okorenime, pridame koriander a zalejeme trochou vodou, alebo zeleninovym vyvarom. Kratko podusime.
-
4
Pripravime si vhodnu formu na zapecenie, ktoru predom potrieme maslom. Vylejeme do nej kratko podusenu zeleninu.
-
5
Prikryjeme ju predom roztopenym listkovym cestom.
-
6
Pecieme v v peci pri 180C asi 30-40 min. do hneda…
-
7
Servierujeme obratene na tanieri. Dobru chut!
Diskusia k receptu