Bravčová pečeň s hlivou

babkamt - fotkababkamt, 17. mája 2011

Ja som už na dôchodku,no ešte si dobre pamätám na časy,kým som chodila do zamestnania.Po príchode domov ma čakali traja hladní chlapi a ja Zobraziť celý popisJa som už na dôchodku,no ešte si dobre pamätám na časy,kým som chodila do zamestnania.Po príchode domov ma čakali traja hladní chlapi a ja som sa musela zvŕtať v kuchyni,aby mali večeru rýchlo na stole.Prikladám tento recept,ktorý je za pár minút na stole.

Suroviny

400 g
10 g
1 PL
100 g
200 g
2 ks uvarené na tvrdo




Postup

  1. 1

    Odblanenú pečienku nakrájam na plátky hrubé asi 1,5 cm,posypem čiernym korením ,karí a múkou ,na silno rozohriatom oleji prudko z oboch strám opražím do červana.

  2. 2

    Cibuľu a hlivy pokrájam nadrobno,opražím,pridám k pečeni a niekoľko minút dusím.

  3. 3

    Podávam ozdobené natvrdo uvarenými vajcami

Diskusia k receptu

marienka44
@Babkamt ten mus. oriesok kedy pridavas? Je napisany v surovinach. 1 PL oleja je malo na vysmazanie. Patri asi k hubam. :-)
babkamt
marienka44
muškátový oriešok pridávam k pečienke,zabudla som to pripísať,prepáč,dˇakujem za upozornenie
olinka12
Receptík je pridaný do mojej KK zajtra vyskúšam pečeň mám veľmi rada na všetky spôsoby.
babkamt
1 pl lyžica je na podusenie cibuľky a hlivy,samozrejme na pečienku treba viac oleja.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia