Mexická fazuľová čili polievka
Opäť niečo z mojej rýchlej kuchyne, sýte a rýchle. Kto má rád extra (ščipoš) môže...
Pekáč zo záhrady
Zemiaky uvaríme v šupke, po vychladnutí ich ošúpeme a necháme v celku.
Všeličo na sudovej kapuste-eintopf
Aj takto sa dá pochutiť si, nemusí byť vždy jednotvárna klasika. Robím na tento spôsob...
Špeciálne mňamkové lievance
Moja variácia klasických lievancov, sú veľmi chutné a vláčnejšie než bežné lievance...
Tvarohový koláč
tento recept prikladám na základe dotazu @michsamant , Fotku nemám, lebo som ho teraz...
Jablkový vianočný koláč pre moletných
Patrím medzi tých, čo si musia vyberať také potraviny, ktoré by nezvyšovali cholesterol a hmotnosť....
Syrové rožky s kváskom Tangzhong
Tak a tu nasleduje sľúbený recept s novým kváskom. Piekla som ich včera v noci, ...
Pečené kolienko so zemiakovou kašou s mladým hráškom
Kolienko marinujeme v zmesi bylín, cesnaku, oleja a piva a necháme cez noc v chladničke....
Kyselica
Údené koleno uvaríme s korením do mäkka. Koleno oberieme a do vývaru dáme variť kapustu s...
Mušle sv. Jakuba na špenátovom rizote
Maslo jemne rozpustíme na panvici, pridáme mušle sv. Jakuba a jemne ich opekáme. Pridáme...
Maslové koláčiky
Na každú príležitosť:)..... hlavne na veľkú noc:)... rýchle jednoduche a mnamkové:)
Fašírky trochu inak
Kto má rád tradičné jedlá a lahôdky a niekedy s obmenou, je toto recept práve pre...
Rezeň v cviklovom cestíčku
Na Slovensku máme veľa druhov potravín. Treba s nimi len pracovať a spájať aj zdanlivo nespojiteľné....
Pestrý tanier
Veľmi jednoducho, rýchlo a zdravo pripraviteľný hhuťovo pestrý tanier pre hladných chlapov (ale i dámy :))
Polievka z glejovky
Ani vlastne neviem, ci sa toto maso vola glejovka. Pre istotu som pridala aj fotku....
Sypaný višňový koláč
Všetky sypké suroviny spolu zmiešame a zmes rozdelíme na 3 časti. Višne rozdelíme na 2 časti...
Zdravý zeleninový šalát
Zeleninu nastrúhame najemno na strúhadle a zmiešame spolu s jogurtom.
Teľacie fašírky s rozmarínom
Z mäsa, byliniek, soli, korenia, strúhanky, cesnaku a vajíčka vypracujeme zmes, ...