Foto: diabambulka
Opäť jednoduchá a chutná polievočka, troška inak :-)))
6
porcií
porcií
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Karfiol a zemiaky očistíme, nakrájame, vložíme do osolenej vody a varíme domäkka. Rozmixujeme ponorným mixérom do hladka a pridáme smotanu. Premiešame a ešte chvíľku povaríme.
- 2
Pangratta : Zo staršieho chleba, vyberieme striedku, rozmrvíme na plech, pridáme roztopené maslo zmiešané s prelisovaným cesnakom, nakrájanou čili papričkou a petržlenovou vňaťou. Všetko spolu dobre premiešame a vložíme do rozohriatej rúry. Sušíme pri teplote 150°C. Občas premiešame. Sušenie trvá len malú chvíľku a preto treba dávať veľký pozor :-)
- 3
Hotovú polievku posypeme pangrattou a pokvapkáme olivovým olejom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu