Zajtra som sa chystala piecť fánky podľa svojho receptu, ale už som manžela poslala po smotanu a vyskúšam tieto Tvoje. Fánky milujem, ale zjem maximálne jednu, kvôli oleju, no tieto Tvoje by som si asi mohla dať vôle. Veď uvidím a napíšem Ti.
Je pravda, ze sa usetri olej pri vyprazani, ale cesto je velmi tucne (slahacka vela tuku na pomer muky) tak neviem, ci su nejake racionalnejsie ako tie originalne a vyprazene v oleji...
raz ich vsak skusim aj ja.
Keby sa dalo menej šlahačky a tuku tak by boli tvrdé, veď sa dávajú na suchý plech, ja kupujem 200g ale je jedno ,aká šlahačka sa dá, cesto ako na normálne fánky. Prajem Vám aby všekým chutili.B.
Tak som ich dnes upiekla. Zamiesila som rovno z dvoch dávok, aby som mala aj na rozdávanie. A dobre som urobila, už sú skoro všetky preč. Sú výborné, ďakujem.
ahoj Brigitka, dnes som ich upiekla a su vynikajuce, neviem, ci vydrzia do vecere...
a zlozenie surovin je fajn, absolutne necitit, ze by boli "tukove" ako som si podla zlozenia myslela. Dakujem za dobry recept!
dnes to vyskúšam
raz ich vsak skusim aj ja.
a zlozenie surovin je fajn, absolutne necitit, ze by boli "tukove" ako som si podla zlozenia myslela. Dakujem za dobry recept!