Jahňacia paštéta na domácom chlebe

Miroslav Heredoš
šéfkuchár hotela Dubná skala v Žiline, 31. decembra 2010 13:03
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Jahňacia paštéta na domácom chlebeFoto: Pravda - Ľuboš Pilc

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Z múky, vody a kvasníc pripravíme cesto na chlieb, necháme vykysnúť a upečieme.

  2. 2

    Paštétu pripravíme rozmixovaním upečeného jahňacieho mäsa, pridáme šťavu, v ktorej sa pieklo, paradajkové pyré, pažítku, soľ, korenie a mladý zeler.

  3. 3

    Aranžujeme na upečenom kúsku chleba a paštétu podávame za studena. Dozdobíme pažítkou a limetom.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist