Jahňacia paštéta na domácom chlebe
Miroslav Heredoš
šéfkuchár hotela Dubná skala v Žiline, 31. decembra 2010
šéfkuchár hotela Dubná skala v Žiline, 31. decembra 2010
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Z múky, vody a kvasníc pripravíme cesto na chlieb, necháme vykysnúť a upečieme.
- 2
Paštétu pripravíme rozmixovaním upečeného jahňacieho mäsa, pridáme šťavu, v ktorej sa pieklo, paradajkové pyré, pažítku, soľ, korenie a mladý zeler.
- 3
Aranžujeme na upečenom kúsku chleba a paštétu podávame za studena. Dozdobíme pažítkou a limetom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu