Sedliacka polievka

redakcia - fotkaredakcia, 7. septembra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

0,5 kg
250 ml
1 ks
1 ks
1 ks
1/2 ks
1  hrsť
1/2 ks
2 ks
2-3 ks
250 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Do hrnca dáme mäso, ktoré sme nakrájali na malé kúsky, a zalejeme ho vodou. Dusíme takmer domäkka. Potom pridáme cibuľu, fazuľkové struky, koreňovú zeleninu, kapustu, zemiaky a olúpané rajčiaky, ktoré pokrájame nadrobno, dolejeme trochu vody a približne 15 minút varíme.

  2. 2

    Dáme zovrieť šťavu z kyslej kapusty a precedíme ju do polievky. Nakoniec pridáme posekanú petržlenovú vňať, kôpor a odstavíme z ohňa.

  3. 3

    Ak je potrebné, polievku môžeme dochutiť citrónom alebo octom.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: