4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do hrnca dáme mäso, ktoré sme nakrájali na malé kúsky, a zalejeme ho vodou. Dusíme takmer domäkka. Potom pridáme cibuľu, fazuľkové struky, koreňovú zeleninu, kapustu, zemiaky a olúpané rajčiaky, ktoré pokrájame nadrobno, dolejeme trochu vody a približne 15 minút varíme.
- 2
Dáme zovrieť šťavu z kyslej kapusty a precedíme ju do polievky. Nakoniec pridáme posekanú petržlenovú vňať, kôpor a odstavíme z ohňa.
- 3
Ak je potrebné, polievku môžeme dochutiť citrónom alebo octom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu