prazdny

Jahodová klasika

Dezerty

Absolútne úžasná!:)

prazdny

Koláčik s lesnými jahôdkami

Torty

Na prípravu tohto koláčika budem mať spomienku na celý život...

prazdny

Citrónový sorbet s vyprážanou hruškou

Dezerty

V hrnci zmiešame vodu, cukor a sirup, privedieme do varu a vychladíme. Pridáme citrónovú...

prazdny

Flameri bez mlieka

Dezerty

Chutné, osviežujúce flameri zo špaldovej krupice vhodné pre bezmliečnu diétu. Pri príprave som použila rastlinné...

prazdny

Cuketa plnená zemiakovou plnkou

Bezmäsité jedlá

Zo zemiakov, múky a vajca urobíme cesto ako na zemiakové placky. Do cesta primiešame korenie,...

prazdny

Chlodnik z cvikly

Bezmäsité jedlá

Řepu upečeme v troubě, nebo uvaříme v celku. Oloupeme a nastrouháme a krátce...

prazdny

Hovädzí a bravčový rezeň NITRAVA

Hovädzie mäso

Tento recepis je určený tým, ktorí favorizujú mäskové proteíny a sú proste labužníci na túto surovinu....

prazdny

Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou

Kuracie mäso

Komerčný recept<br /> Kurča na grile s aromatickou omáčkou z cibule a horčice je tá správna voľba pre...

prazdny

Lávový koláčik s bielou čokoládovou tyčinkou a paštrnákovou zmrzlinou

Dezerty

Lávové koláčiky: Vajcia, žĺtok a kryštálový cukor vyšľaháme nad parou pri 70 °C. Odstavíme a...

prazdny

Marhuľovo-banánový šejk, zmrzlina

Nápoje

Likvidácia minuloročných zásob. Mrazená marhuľová dreň a zabudnutý banán, plus sladká smotana. Dá sa...

prazdny

Osviežujúca letná limonáda z čerstvej medovky

Nápoje

Limonáda z čerstvej medovky poteší v horúcich teplotách počas dňa. Príprava je nenáročná a výsledok je...

prazdny

Zemiakovo–syrové smažienky

Bezmäsité jedlá

Uvarené a vychladené zemiaky v šupke olúpeme a najemno nastrúhame. Do mlieka dáme maslo, postrúhaný...

prazdny

Kuracie vnútornosti Tralalajdy

Kuracie mäso

Kombinácia hydinových vnútorností so strukovinami vykreovala celkom príjemnú chuť. Ochutenie a jemnú pikantnosť dodajú cibuľové cíby,...

prazdny

Bravčová pečienka v jogurtovej omáčke

Bravčové mäso

Nevšedné kombinácie zdanlivo sa nehodiacich surovín urobia na tanieri prekvapujúcu explóziu chutí. Takto poeticky som si...

prazdny

Šalát z pečeného baklažánu a prosciutto crudo

Večera

Na dnešnú večeru som pripravila šalát z pečeného baklažánu, prosciutto crudo a vajec varených na...

prazdny

Slovensko- grécky šalát

Bezmäsité jedlá

Zeleninu očistite, zbavte jadier a nakrájajte na hrubšie kúsky, prúžky, kolieska a kocky...

prazdny

Prekvapenie v cuketovej vežičke

Bravčové mäso

Prichystáme si všetky suroviny a môžme začať :)

prazdny

Dusená žltá cuketa na kečupe

Bezmäsité jedlá

Recept mám prevzatý od svokry. Ako som ju prvýkrát ochutnala, neviem sa jej dojesť! Dúfam,...

prazdny

Ovocný šalát, ktorý niečo vydrží

Šaláty

Čerstvý ovocný šalát je najlepšie skonzumovať hneď, inak sa z neho stane nevzhľadná kôpka. Ak...

prazdny

Rajčinové raňajky alebo vytunená bruschetta

Večera

Popadli ma ráno chute, tak som si nakrájala cherry rajčinky, cibuľu, pridala tuniaka a...

prazdny

Zmes listových šalátov s kačacinou

Hlavné jedlá

Mám rád chutné, zdravé a najmä nie dlho pripravované jedlá. V lete najmä šalátový štýl,...

prazdny

Šalát a la niva

Bezmäsité jedlá

Tip na jednoduchý a zdravý obed, či večeru. :)

prazdny

Bezlepkový svieži šumienkový koláč

Dezerty

Vajcia vyšľaháme s práškovým cukrom do peny, pridáme mlieko, olej a dôkladne prešľaháme. Ručne...

prazdny

Cuketovo - rebarborový džem s mätou

Keďže sa nám tento rok nepodarilo ísť na samozber jahôd, a cukiet mám stále dosť, ...

prazdny

Jablká zavarené s kávou

Keď som pred rokmi našla tento recept v akomsi starom časopise, ihneď ma zaujal. Pre mňa dovtedy neznáma kombinácia surovín bola výzvou....

prazdny

Papriková nátierka pikant

Nátierky

Pikantná papriková nátierka.

prazdny

Jahodové cappuccino s avokádovým koktailom s brownies

Dezerty

Avokádo a banán očistíme a dáme do mixéra. Pridáme soľ a mlieko a zmixujeme tak, ...

prazdny

Domáca pizza na grile

Bezmäsité jedlá

Zmiešajte suché suroviny a postupne primiešajte vodu, olej a med. Vypracujte hladké cesto, ktoré necháte vykysnúť...

prazdny

Škoricové lievance s ricottovou penou a jahodovým coulis

Dezerty

Do teplého mlieka pridáme cukor, vajce, soľ, drož- die, múku, mletú škoricu...

prazdny

Letný šalát so suchým sektom

Bezmäsité jedlá

Varí: Jaroslav Žídek, šéfkuchár reštaurácií Camouflage a Flowers v Bratislave