Netradičný zemiakový guláš akoby čínsky MŇANG-MŇING-ŤUŤUNG len zo zeleniny varenej v silnejšom čínskom čaji so zelinkami, ktorý je tým pádom voňavejší. Je však diétny Zobraziť celý popisNetradičný zemiakový guláš akoby čínsky MŇANG-MŇING-ŤUŤUNG len zo zeleniny varenej v silnejšom čínskom čaji so zelinkami, ktorý je tým pádom voňavejší. Je však diétny a vhodný pre tých, ktorí si strážia líniu, dokonca pre tých, čo chcú schudnúť, keďže sú tam neni žiadne tuky, a vhodný aj pre vegánov a tých, čo majú problémy s gluténom a laktózou.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z čaju a 6,50dl vody pripravíme silnejší odvar, čiže sáčky čaju varíme 5 minút a necháme ešte lúhovať ďalších 5 minút.
- 2
Zemiaky v šupke, dobre umyté pokrájame na malé kocky o hrane cca 0,5cm, bielu reďkovku na maličké kocky a červenú na tenučké polmesiačiky.
- 3
Lístočky byliniek premyjeme, potrháme.
- 4
Do čajového odvaru dáme zeleninu, fenikel a kurkumu, trochu osolíme a varíme 5 minút. Potom pridáme bylinky a dusíme ešte asi 4-5 minút. Pred podávaním necháme odstáť 10 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@nonna toto je verejná stránka, každý kto pridá recept ide so svojou kožou na trh, musí rátať s úspechom ale aj kritikou....je mi jasné, že sa ti kritika nepáči ale ty reaguješ tak extrémne, že ten chudák čo ťa kritizuje pri tebe vyzerá ako maličké neviniatko :-)
bohužiaľ tu na Vareche platí nepísané pravidlo, že je zakázané kritizovať (treba samozrejme rozlišovať kritiku a anonymné rýpanie), lenže potom to aj tak vyzerá! recepty typu patlámo-patlámo sú tu na dennom poriadku a ešte sú aj ospevované... ale asi to tak má byť... je to tu pestré, dobré strieda zlé, každý má možnosť si vyberať :-) veď preto sú na svete kuchári umelci, majstri šéfkuchári, dobrí kuchári, len takí kuchárikovia, maličkí kuchtíci... len smola je keď si kuchtík myslí o sebe že je šéfkuchár :-)
Veď si jasne napísala "Netradičný zemiakový guláš "myslím si,že v tom názve je všetko vystihnuté.
Tradičný, si myslím každý pozná , je ľahko byť katom , keď potom ľutuje, že skosil nevinného :-(