Foto: flavia
Výborná tortička s kakaovým korpusom, smotanovým krémom a želatínou. Namiesto jahôd môžte použiť aj iné lesné ovocie.
40 minút
príprava
príprava
30 minút
na 150 °C
na 150 °C
Postup
-
1
Najprv vymiešame vajíčka s cukrom.
-
2
Pridáme múku, kypriaci prášok a kakao.
-
3
Na nižšej teplote upečieme korpus.
-
4
Zo smotany a cukru vymiešame plnku.
-
5
Podľa návodu si pripravíme želatínu (ja som použila červenú tortovú v prášku).
-
6
Tortu natrieme plnkou na ktorú naukladáme jahody a zalejeme želatínou.
-
7
Necháme stuhnúť a potom už len "dobrú chuť" !!
jeannelyn-mastného je vždy všade dosť, takže nevidím potrebu pridávaj olej ešte sem ked to nieje nutné..
evelyna- teda, to som rada, dakujem !!
vynikajuca.za5 je malo