Keďže už máme tie topinambury v záhrade a je ich ako maku, treba ich čo najlepšie využiť.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Topinambury dôkladne umyjeme, aby sme ich mohli pokrájať aj so šupkou.
- 2
Pokrájame paradajky a uhorku na malé kúsky. Topinamburky nastrúhame na hrubšom strúhadle. Ďalej si nasekáme cibuľku a tak isto vňať.
- 3
Všetko spolu dôkladne premiešame, pridáme olivový a soľ. Potom ešte raz dôkladne premiešame a môžme podávať.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Je to dobrá stena od susedov. V pivnici sa skladovať nedajú, ale
v zemi nezamrznú ani u nás na Liptove. Najlepšie sú v jeseni, alebo
na jar, kým nezačnú veľmi rásť. Rozrastú sa aj kde nechcete, musia sa "krotiť".