
Tradičné bravčové kolená
Vždy keď s manželom čakáme nával hladošov v našom dome už tradične pripravujem pečene kolená... Vždy...

Soči pelmene
Keď už je tá zimná olympiáda v Soči, rozhodla som sa ju osláviť dnešným obedom.....

Pôstna plnená zelenina
Plnená zelenina tak trocha na grécky spôsob "gemista", čo v gréčtine znamená plnená. Táto verzia je bez mäsa, čo však nie je podmienka....

Teľacie pečené na zeleri so špargľou a korenistými zemiakmi
Variácia na môj obľúbený druh mäsa, tentoraz so sezónnou zeleninou. Pečené na zeleri bolo iba...

Pečená zelenina s plackami
Leto si neviem predstaviť bez veľa, veľa zeleniny. Mám veľkú radosť hlavne z tej, ...

Malinovo - medovkový tapiokový puding
Deň vopred si pripravíme ryžové mlieko, medovku a tapiokové perličky.

Kuřecí játra ve vaječné omeletě
Tak zase jeden recept na kuřecí játra v maličko jiné úpravě. Ta změna není veliká, ...

Rukolový šalát s jahodami, sójovými klíčkami v parmezánovom košíku
Strúhaný parmezán nanesieme na celú tefl ónovú panvicu a necháme ho pomaly rozpustiť.

Jelenie líčka
Jelenie líčka očistíme od mastných častí, ale menšiu časť masti ponecháme na líčkach. Na oleji...

Makovo-tarohový koláč so slivkami
Kysnuté koláče sú najlepšie, je nás veľa čo ich máme radi. Ponúkam vám jeden s...

Citrónová ryža
Ryžu varíme 15 minút vo väčšom množstve vody bez pokrievky. Na oleji opražíme kešu, hrozienka...

Cheesecake
Veľmi dlho som po internete hľadala ten pravý, originálny recept na tento chutný koláč. Samozrejme,...

Špagety so smotanovo– kôprovou omáčkou
Vo veľkom hrnci necháme zovrieť vodu, ktorú osolíme. Pridáme špagety, uvaríme ich do polotuha a scedíme. Scedené...

Štangle
Obľúbené jedlo môjho syna je cesnaková polievka a štangle. Štangle robievame také obyčajné, kysnuté cesto...

Treska s korenenou ryžou a hráškom
Sú situácie, kedy veľa čerstvých surovín k dispozícii nie je - vtedy je dobre siahnuť po...

Najlepšie medovníčky
Upečte si s nami v TV Varecha skvelé medovníčky, ktoré sa vždy podaria a všetci ich...

Ovocná zmrzlina
Lino lada mliečna je najlepším spojencom pri výrobe dezertov a určite ju skúste použiť pri výrobe zmrzliny!...