
Sushi „burrito“
Vyzerá to ako burrito, chutí to ako sushi. Skúste toto sushi “burrito” - čaká na vás presne to isté čo v sushi, no v praktickejšej a prenosnejšej podobe....

Grilované sardinky z Madeiry
Sardinky sú národnou rybou Madeiry a najčastejšie sa tam podávajú grilované. Keďže ich dostať aj u...

Filety z tresky s čerstvým bazalkovým pestom
Kúsok ryby bude neodolateľný s čerstvým bazalkovým pestom.

Mečúň na mrkve
Ahoj, hľadal som tu recept na kapustné placky a tak ma napadlo, že sa podelím aj...

Lososový šalát
Veľmi jednoduchý šalát, ktorý môže byť ako príloha alebo aj náplň do sushi rias.

Marmitako z tuniaka
Recept pochádza z krajiny Baskov. Je viacej spôsobov prípravy, ja vám ponúkam ten náš, ...

Makarónové suflé so šafranovou penou
Filety z morskej ryby nakrájame na kocky a v kuchynskom robote rozomelieme, pridáme bielok a vajce...

Rybacie filety s omáčkou z medvedieho cesnaku
Medvedí cesnak v období jeho rastu sa dá využiť aj na omáčku.

Pečená treska s petržlenovo-chrenovou krustou
Biela ryba chutí lahodne s touto chrumkavou bylinkovou krustou

Makrelové špízy
Makrela zrolovaná do plátku cukety bude nie len chutiť výborne, ale aj určite prekvapíte vašich hostí,...

Zapekaný morský vlk s ryžou a paradajkami
Doprajte si jedlo plné aromatických byliniek, šťavnatého morského vlka a krémovej syrovej omáčky s ryžou SOS...

Hráškovo-tuniaková nátierka
S manželom si radi večer vypapkávame :) no a raz, keď sme nemali čo, vzišla...

Vajcia plnené rybacou penou
Vajcia uvarené natvrdo olúpeme, rozkrojíme na polovice a vyberieme žĺtky. V miske dôkladne zmiešame maslo, ...

Smažený haring
Z haringov odrežeme hlavy, vyberieme kosti, kožu a mäso naplníme pokrájanou slaninou a kyslou uhorkou. Zvinieme...

Zapečený karfiol so zemiakmi, filé na masle, domáca tatárska omáčka
Chutný obed. Množstvo surovín závisí od vašej chuti a počtu stravníkov...

Rybacie guľôčky v omáčke
Guľôčky z rybacieho filé sú síce troška náročnejšie na trpezlivosť, ale výsledok stojí za to...

Krémové lososové rizoto s cherry paradajkami
Jedno z obľúbených jedál môjho manžela, ktorý ho paradoxne sprvoti nechcel ani ochutnať.

Jednoduchá marinovaná ryba
V letných horúčavách je toto veľmi príjemné a ochladzujúce jedlo, ktoré sa dá navyše pripraviť dopredu....

Benátske sardinky (Sarde in saor)
Už v stredoveku slúžili „sarde in saor“ ako rybie konzervy na dlhých námorných cestách. Dnes mnohých...

Glazovaná platesa (halibut)
Chutná morská ryba, ktorá sa dá pripraviť na viacero spôsobov. Má dosť výraznú rybaciu vôňu...

Burger s tuniakom
Môžete použiť aj iný druh ryby, napríklad mečiara, fantázii sa medze nekladú....

Stredomorská ryža s treskou a so zeleninou
Klasický recept, ktorý spája chute mora so sviežosťou zeleniny....

Makrela v šalviovej omáčke
Ryby sú nenahraditeľné a nevyrovná sa im žiadne iné mäso....

Makrelový steak s červeným vínom, brusnicami a batatovým pyré
Moderná kombinácia výrazných chutí....

Zapečené rolky s lososom, mangoldom a ricottou
Rolky z lososa a mangoldu zabalené v lasagnových plátoch, zapečené s bielym vínom, krémovou ricottou...
Všetko mäso
Kuracie mäso
Hovädzie mäso
Bravčové mäso
Ryby morské
Ryby z jazera