Stredomorská ryža s treskou a so zeleninou
Klasický recept, ktorý spája chute mora so sviežosťou zeleniny. Tento tradičný stredozemný recept je ideálny pre tých, ktorí si chcú vychutnať zdravé a Zobraziť celý popisKlasický recept, ktorý spája chute mora so sviežosťou zeleniny. Tento tradičný stredozemný recept je ideálny pre tých, ktorí si chcú vychutnať zdravé a vynikajúce jedlo, ktoré odráža podstatu stredomorskej kuchyne .
porcie
príprava
Postup
-
1
Zohrejte extra panenský olivový olej a orestujte na ňom všetku zeleninu. Začnite nakrájanou cibuľou, potom pridajte na kocky nakrájanú tekvicu, mrkvu, prelisovaný cesnak a trochu soli. Duste, kým zelenina nebude uvarená.
- 2
Do druhej panvičky dajte trošku vody a uvarte v nej na kocky nakrájanú tresku, kým nie je hotová.
- 3
Keď je zelenina mäkká, pridajte k zmesi vývar a potom vmiešajte ryžu, ktorú nechajte uvariť a absorbovať chute.
- 4
Keď je ryža takmer hotová, pridajte uvarenú tresku a dobre premiešajte.
- 5
Keď ryža absorbuje vývar, nechajte zmes odpočívať a potom podávajte ozdobené petržlenovou vňaťou.
Tiež rizoto:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu