Stredomorská ryža s treskou a so zeleninou

ryzasos - fotkaRyža SOS, včera 18:00. Komerčný recept.
Stredomorská ryža s treskou a so zeleninou
Foto: ryzasos

Klasický recept, ktorý spája chute mora so sviežosťou zeleniny. Tento tradičný stredozemný recept je ideálny pre tých, ktorí si chcú vychutnať zdravé a Zobraziť celý popisKlasický recept, ktorý spája chute mora so sviežosťou zeleniny. Tento tradičný stredozemný recept je ideálny pre tých, ktorí si chcú vychutnať zdravé a vynikajúce jedlo, ktoré odráža podstatu stredomorskej kuchyne .

3
porcie
60 minút
príprava

Suroviny

250 g
600 ml
400 g
1 ks stredne veľká
2 strúčiky
1/2 hrnčeka
1/2 hrnčeka



Postup

  1. 1

    Zohrejte extra panenský olivový olej a orestujte na ňom všetku zeleninu. Začnite nakrájanou cibuľou, potom pridajte na kocky nakrájanú tekvicu, mrkvu, prelisovaný cesnak a trochu soli. Duste, kým zelenina nebude uvarená.

  2. 2

    Do druhej panvičky dajte trošku vody a uvarte v nej na kocky nakrájanú tresku, kým nie je hotová.

  3. 3

    Keď je zelenina mäkká, pridajte k zmesi vývar a potom vmiešajte ryžu, ktorú nechajte uvariť a absorbovať chute.

  4. 4

    Keď je ryža takmer hotová, pridajte uvarenú tresku a dobre premiešajte.

  5. 5

    Keď ryža absorbuje vývar, nechajte zmes odpočívať a potom podávajte ozdobené petržlenovou vňaťou.

Diskusia k receptu