Pečená treska s petržlenovo-chrenovou krustou

pejoluck - fotkapejoluck, 8. januára 2016

Biela ryba chutí lahodne s touto chrumkavou bylinkovou krustou

2
porcie
15 minút
príprava
12 minút
na 200 °C

Suroviny

2 ks
1 PL
1 PL
50 g




Postup

  1. 1

    Predhrejeme rúru na 200ºC. Zmiešame chren, nasekanú petržlenovú vňať a strúhanku, osolíme, okoreníme a potrieme na filety tresky.

  2. 2

    Tresku dáme na plech na pečenie a pečieme 10-12 minút, pokiaľ je ryba riadne upečená. Servírujeme so šalátom a citrónom.

Diskusia k receptu

evanaaa
Dobrééé, prečo nie? Jednoduché ale zaujímavé s tým chrenom, páči sa mi recept, len sa pýtam, smotanový chren j už ten kupovný, v poháriku?





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia