
Jednoduchá ovocná štrúdľa bez pridaného cukru
Štrúdľa z lístkového cesta s ovocím, tvarohom a makom. Je sladká aj bez pridaného cukru....

Kel na grécky spôsob
Zemiaky očistíme a pokrájame na hranolčeky, kel umyjeme a pokrájame. Zemiaky a kel vo väčšom...

Berlínsky Mocný Max
"Mocny Max" sa urcite presadi vo vasom jedalnicku, zvlast ak mate deti. Azda pre ten nazov si...

Smotanový krém s kivi
Ovocie z Ázie, Afriky, Južnej Ameriky, Austrálie... prináša kuchárovi radosť i výzvu. Veď mnohé...

Škvarkové Tofu pagáče
Urobte si chutné a zdravé pagáče s pomocou Škvarkovej nátierky! Hodia sa na vianočný stôl alebo len...

Polievka z červenej šošovice
Šošovicu preberieme a prepláchneme. Do veľkého hrnca vložíme umytú šošovicu spolu s na kocky nakrájaným zemiakom,...

Brokolicový šalát s plátkom lososa
Veľmi dlho som sa nevedel dostať na chuť brokolice, až zvíťazil ten najjednoduchší variant. Uvarená...

Roštenky na pive
Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme a dáme na sádlo zprudka osmahnout. Opečené je vyjmeme a na sádle zpěníme...

Špaldovo-ražný kváskový chlieb 1,2 kg
Časovo nenáročný recept na osvedčený, lahodný kváskový chlieb s použitím autolýzy a fermentolýzy....

Krémová rybacia polievka
V chladnejších dňoch sa zohrejte špecialitou z Nórska - krémovou rybacou polievkou.

Kuracia polievka so zeleninou a ryžou
Kuracia polievka so zeleninou a ryžou je tradičné jedlo plné chuti a výživných ingrediencií. Ideálna na zimné dni....

Sladké tvarohové buchtičky s čokoládou
Cokoladove ciapocky sa daju nahradit aj hrozienkami. Buchticky su velmi chutne a maju malo kalorii v...

Bezlepkové slivkové gule zo zemiakového cesta
Slivkové gule, hoci sladké, sú na Slovensku obľúbené ako hlavný chod, pričom sa stali symbolom domácej pohody a kuchyne plnej rodinnej atmosféry....

Polévka řapíkatá se zázvorem a julienne mrkvičkou
Polévky mám ráda, jsou vždy něčím zajímavé.

Miešaný šalát s miešanými hubami
Kombináciu húb pokrájame a na horúcom oleji opražíme, osolíme a necháme odkvapkať na kuchynskom papieri...

Voňavý balíček s koreninovým maslom
Cukety umyjeme, očistíme a nakrájame na asi 1, 5 cm hrubé kolieska. Paradajky umyjeme a...

Proteínová bezlepková bábovka
Táto bábovka je mimoriadna v tom, že jej zloženie je viac zamerané na množstvo proteínov a zdraviu prospešných tukov....

Zapekaná kačica
Očistenú kačicu osolíme. Dáme ju na rozohriatu masť a zo všetkých strán opečieme. V hrnci...

Pizza špenátovo-hrušková s chilli
Túto pizzu dávnejšie robil J. Olivier a keďže som mala dobré hrušky rozhodla som sa ju vyskúšať....

Tajuplné alobalíčky
V starej Číne raz jeden cisár povedal kuchárovi, že chce mať na každý deň iné jedlo,...

Orieškové hrudky
Tento recept som našla pred pár rokmi v jednom českom časopise a keďže bolo pred Vianocami, ...