Šampiňónová nátierka s vínom

redakcia - fotkaredakcia, 31. augusta 2009
4
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
200 ml
20 g
20 g
200 ml
2 ks




Postup

  1. 1

    Huby nadrobno pokrájame, pokvapkáme citrónom, osolíme a podusíme na malom množstve oleja. Z masla a múky pripravíme bledú zápražku, zriedime ju so šťavou, ktorú pustili huby, bielym vínom, rozšľaháme a povaríme na hustú omáčku.

  2. 2

    Do omáčky pridáme huby, soľ, zelenú petržlenovú vňať a žĺtky, zamiešame a hneď odstavíme.

  3. 3

    Natierame na opečené hrianky zo sendviča.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia