
Opečená podbrušinka plnená mletou podbrušinkou
Dnešný obed som počas prípravy menila, lebo do druhej podbrušinky sa nedal vytvoriť otvor pre plnku....

Sadovnícka pečienka
Mäso posolíme, posypeme rascou, pridáme polovicu oleja a upečieme domäkka. Podľa potreby počas pečenia podlievame....

Šťavnatý burger s cviklou
Ideálne letné jedlo na každú grilovačku, to je chutný burger. Náš šťavnatý burger s cviklou...

Bravčové kotlety na rošte
Z umytého bravčového karé nasekáme štyri kotlety. Slabo ich naklepeme, posolíme, potrieme rozotretým cesnakom...

Fašírky so sírovcom
Mäsové fašírky obohatené o sírovec - výbornú hubu, ktorá rastie na listnatých stromoch.

Údené rebierka s kyslou kapustou a klobásou
Pôvodne som chcel robiť koložvársku kapustu, ale spomenul som si z detstva na podobný recept ako...

Bravčové v zelenom šate
Listky medvedieho cesnaku poukladame na pracovnu dosku nan rozvozime platky slaniny . Na slaninu medvedi...

Zemiaky na panvici so slezom kučeravým
Slez kučeravý je zabudnutá liečivá zelenina, listy obsahujú slizové látky, silice, triesloviny. Využitie -...

Bravčová krkovička špikovaná pomarančovou kôrou a sušenými slivkami
Tuk na povrchu mäsa narežeme do mriežky na malé kocky až po samotné mäso. Slivky a...

Bravčová panenka s mrkvou a šampiňónmi
Bravčovú panenku umyjeme, prípadne orežeme nejaké časti. Panenku osolíme a obalíme v bylinkovom korení (ja...

Americká a kanadská slanina
Údenie je jedným z najstarších a najvychutnávanejších spôsobov prípravy jedla, ktorý dodáva unikátne arómy a chuť, a to najmä v prípade slaniny....

Ryža s bravčovým mäsom
Táto ryža s bravčovým mäsom naplní vôňou celú kuchyňu, je to ten recept, ktorý vonia ako víkend doma....

Hamburger s trhaným bravčovým mäsom
Naplňte hamburgerové žemle tým najjemnejším trhaným bravčovým mäsom....