Bravčová pečeň na šalvii

izabella929 - fotkaizabella929, 19. júla 2014

Dnes som nefotila postup, lebo som nestihla...piekla som aj zákusky, ale nepridávam recept, lebo nebolo času nafotiť...dnes som robila rýchly obed bravčovú pečeň, ktorá Zobraziť celý popisDnes som nefotila postup, lebo som nestihla...piekla som aj zákusky, ale nepridávam recept, lebo nebolo času nafotiť...dnes som robila rýchly obed bravčovú pečeň, ktorá bola za pár minút opečená so šalviou..vôbec som nepoužila soľ...

2
porcie
15 minút
príprava
8 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
 čerstvé
1 pl
2 pl




Postup

  1. 1

    Bravčovú pečeň som umyla, osušila, pokrájala na mesiačiky. Obalila som ju v hladkej múke..na panvicu som dala bravčovú masť a keď sa začala zohrievať, hodila som do nej listy šalvie a pridala som bravčovú pečeň obalenú v hladkej múke...opiekla som ju z oboch strán 4 min. z jednej a tak isto aj z druhej strany..ryžu uvarila...na taniere som uložila kôpky ryže, obložila dokola opečenou pečeňou a ozdobila letnou zeleninkou...podávala som s paradajkovým šalátom.. po obede som ponúkla aj skvelé zákusky...dobrú chuť..

    Bravčová pečeň na šalvii - obrázok 1
  2. 2

    ešte aj kaktusy mám nádherné, ale zostali mi ešte aj krásne ľalie..

    Bravčová pečeň na šalvii - obrázok 2
  3. 3

    ľalie..

    Bravčová pečeň na šalvii - obrázok 3

Diskusia k receptu

mariamka
chutilo by mi, nam :) pecen nam v tych skolskych casoch nie velmi chutila, ale takto pekne pripravenej opet prichadzame na chut, vdaka @Izabelka , a kde je ruza?? :)))
frezia68
Dnes obdivujem viac kvety kaktusov a ľalie :-) -krásne.Ale aj obed rýchly,chutný,ktorý sa hodí na sobotu,keď je veľa práce,tak pekný deň :-) a máš *****
margaretka28
vyzerá to výborne a zákusky tiež, kludne si mohla dať recept aj na ne, ved stačí úvodná foto
luss44
pečeň na jablkách mi chutí, vyskúšam aj so šalviou, mám ju v záhrade. No a kaktusy máš ozaj nádherné, aj ľalie, mne už odkvitli, škoda.
kika1212
@izka , nádhera, nádhera. Dobre si navarila, dobre si napiekla, ale záver receptu ma úplne dostal. Tie sú nádherné...
izabella929
@margaretka28...vie š teraz nestíham, doháňam dobotu na záhrade, zaváram...nestíham nič fotiť..čas je mojim pánom..určite pridám na zákusky aj foto s receptom...)@luss44...pe čeň robievam aj na jablkách, je super..)ešte teraz kvitne kráľovská ľalia a tiež už končia..@kika1212...no , boli nádherné kvety...toto teplo ich zlomí...Ďakujem vám všetkým za milé komentáre...potešili ste ma.-)
afataga
vobec nechapem, preco sa mi v poslednej dobre nedaju pridat fotky, robim to presne tak isto ako predtym :-(
mariamka
bud som blba, alebo tam predtym tie krasne kvietky neboli :)), fialova lalia existuje? a kaktus kvitne raz za 100 rokov, @izabelka nemas chybu!
izabella929
@afataga...tirto chlpaté kaktusy nemám...ale kaktus s podobným kvietkom ano..ďakujem za foto sú nádherné.-)@mariamka...v komentári si písala, že a ruža je kde...veru som v návale povinností zabudla na ružu...tak som rýchlo pridala, čo bolo po ruke..fialovú ľaliu nemám, ale mám novú kalu fialovú...pridám na budúce...je čarovná...)ďakujem vám za milé komentáre.-)