Je ich veľa ,ale tak možno sa niekomu zapáči ten moj (:
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu si nakrájame na drobno a dáme smažiť do zlatista.Pridáme mäsko tiež ho opražime ,podlejeme vodou a neháme dusiť.Pridáme paradajkový pretlak ,soľ ,vegetu ,čierne korenie ,worchester. omáčku, sojovú omáčku a pivko. Postupne pridaváme vodu...Mäska dávam toľko ,koľko cibule. Gulášik bude krásne hustý aj bez toho aby ste ho zahusťovali múkou. Múku som do gulášiku nikdy nedávala. Čili papričky si nakrájame nadrobno a pridáme do gulášu.
- 2
Pomaličky ho varíme a postupne pridávame vodu.Keď už máme mäsko skoro uvarené pridáme zemiaky. Nastrúhame si doňho ešte jeden zemiak. Ja to aj so zemiakmi varím ešte približne 35 min. Zemiaky sa trošku rozvaria ,takže gulášik bude ešte hustejší.
- 3
Keď si gulášik vypneme pridáme nakoniec oregano. Nieje dobré variť oregano dlho ,može zhorknúť ,preto ho pridávam až keď gulášik vypnem. DOBRÚ CHUŤ!!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu