4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
40 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Rúru predhrejeme na 180 stupňov, maso si očístíme a nakrájame na hrubšie pláty, cibuľku a cesnak ošúpeme a na jemno nakrájame. Šampiňony očistíme a nakrájame na plátky. Na panvici a oleji opečieme cibuľku s cesnakom pridáme šampiňony a sprudka orestujeme. Osolíme a okoreníme a zjemníme smotanou. Nakoniec primiešame tymian odstavíme a necháme vychladnúť.
- 2
Cesto si rozvaľkáme a rozdelíme na 2 obdlžniky. Na kraj každého dáme polovicu hubovej zmesi na nu položíme osolené a okorenené maso. Cesto prehneme cez maso a okraje dobre pritlačíme. Vrch potrieme vajcom a dáme do rúry piecť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu