Bravčové v zeleninovej omáčke s kôprom
Bravčové mäso má veľmi rado akékoľvek omáčky, tak som mu dnes pripravil hustú, takmer ako...
Jaternicová polievka s krvavničkou
Jaterničky a krvavničku vytlačíme z čreva a vidličkou roztlačíme. Na rozpustenej masti opražíme posekanú cibuľu, ...
Utopence z bravčového mozgu
Ak ste zvyknutý na tradičnú formu utopencov pripravte si teda tú .....
Rezne (fašírky) na leče so zemiakmi... v jednom hrnci
... určite sa vám podarilo vypražit viac rezňov ako sa zjedli. Ale tieto sú chutné aj na...
Rebrá na rošte
Radi grilujete? A neviete si predstaviť leto bez grilovania? Tak v tom prípade máme pre Vás nenáročný,...
Hovädzinka špikovaná kuracími prsiami a slaninou a bravčový perkeltík
Keďže je hovadzina trošku suchá, tak sa zvykne prešpikovať slaninou, aby bola šťavňatejšia!A ja som si vymyslel,...
Dusené gulášové uhorky so zemiakmi
Guláš, aký iste nepoznáte - s uhorkami, zemiakmi, poriadne pikantný a podávaný s bravčovým...
Kvakový eintopf
Nase oblubene jedlo z jedneho hrnca. Ked sme kvakovy eintopf varili prvy krat, musela som...
Bravčové plátky na šalvii a jablkách s horčicou
Na dnešný obed som pripravila toto jedlo. Plátky naklepaného, osoleného a okoreneného karé som sprudka...
Ruličky, krúpna kaša a Chrumšalát
Tak toto ste, predpokladám, ešte nejedli! Zvlášte, nezvyčajné a prekvapivé jedlo! Kombinácia chutí, ...
Bravčový steak s jablkovo-chrenovou omáčkou
Mäso nakrájame na plátky, okoreníme gril. korením, rozmarínom a potrieme olejom. Necháme v chlade odležat pár hodín...
Tradičné bravčové kolená
Vždy keď s manželom čakáme nával hladošov v našom dome už tradične pripravujem pečene kolená... Vždy...
Bravčové plátky s brokolicou a karfiolom
Mäso nakrájame na rezne, naklepeme, osolíme, okoreníme. Z každej strany posypeme rascou, ...
Krkovička s cibuľovou omáčkou a pistom
Nie je to pisto presne podľa mojich predstáv, ale použil som čo obchody ponúkali. Mne...
Krkovička na cesnaku
Krkovičku nakrájame na rezne a vyklepeme. Pripravíme si marinádu z oleja, grilovacieho korenia a cesnaku nakrájaného...
Karé s kuriatkami
Po nakupe si maso nakrajajte prblizne na 2cm platky a okorente. Z chladnicky ho vyberte az hodinu...
Bravčové s kyslou kapustou
Kyslá kapusta patrí k zime, blížia sa Vianoce, jedlo šuchneme do rúry a hurá upratovať....
Pikantná bravčová pečeň s cesnakom
Pečeň narežeme na menšie kocky a marinujeme najmenej 4 hodiny s celými strúčikmi cesnaku, čili, ...
Balkánske lečo
Možno trochu zvláštny názov, ale ako som "kúpila" tak "predávam". Lečo obľubujem v akejkoľvek podobe,...
Šošovicové ragú s pečeným kolenom
Kolená osolíme, okoreníme, pridáme rascu, cesnak a pečieme na 170 0C približne 90 minút....
Muffinové fašírky
Tento recept je určený pre kuchárky/kuchárov, ktorí sa radi hrajú a experimentujú v kuchyni :-) ale...
Pečené ryžové jaternice
Bravčovú hlavu, pľúca a pečeň umyjeme a dáme variť, pečeň varíme 20 minút. Mäkké...
Živánska
Komerčný recept <br /> Obľúbenou klasikou grilovačiek v mnohých slovenských rodinách je už tradične živánska. Jedlo s vôňou...
Chrenová polievka s údeným a vajcom
Povedal som si dosť bolo sýtych jedál teraz uvarím niečo diétnejšie. Tak som si zašiel do...
Trinxat
Název Trinxat znamená „mačkat“ a čte se trinčat. Základem jsou štouchané brambory s kapustou (kel).