Viedenský cestovinový šalát

redakcia - fotkaredakcia, 18. augusta 2009
2
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
200 g
150 g
100 g
150 g
1 ks
150 g
100 g
100 g
1 PL




Postup

  1. 1

    Cestoviny uvaríme v slanej vode, prepláchneme ich studenou vodou, necháme odkvapkať a vložíme do misy. Pridáme na tenké kolieska nakrájané viedenské párky a sladkokyslé uhorky, na jemné kocky nakrájaný alebo nahrubo nastrúhaný tvrdý syr, odkvapkané kocky ananásu, na pásiky nakrájaný hlávkový šalát a uvarený mrazený hrášok.

  2. 2

    Majonézu prešľaháme metličkou s kyslou smotanou, PL horčice, štipkou čierneho korenia a soli, PL nálevu z ananásu, PL nálevu z uhoriek, vlejeme do šalátu.

  3. 3

    Zľahka premiešame a necháme chvíľu preležať v chlade.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia