Klobásová baba
Ján Králik
šéfkuchár hotela Marlene v Oščadnici, 17. septembra 2012
šéfkuchár hotela Marlene v Oščadnici, 17. septembra 2012
Foto: Pravda - Ivan Majerský
8
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky postrúhame, pridáme soľ, korenie, rascu, majorán, cesnak, múku a zamiešame.
- 2
Plnka: mäso zomelieme, pridáme soľ, korenie, rascu, majorán, cesnak a zamiešame.
- 3
Polovicu hmoty dáme na vymastený plech, na ňu dáme klobásovú plnku a druhú polovicu hmoty. Dáme do rúry a pečieme pol hodiny.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu