Foto: lucina2222
Tak isto recept ,,čo chladnička dala´´... a musím povedať že sa mi fakt podaril :)
porcií
príprava
tepelná úprava
Suroviny
1 kg |
|
6 plátkov |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
|
|
0,5 ČL |
|
Marináda: | |
|
|
3 ČL |
|
|
|
|
|
|
|
štipka |
|
|
|
1 ČL |
|
Zimný šalát: | |
1 ks |
|
1 ks (alebo sterilizovaná) |
|
3 ks (menšie) |
|
(alebo čínska) |
|
|
|
|
|
|
Postup
-
1
Bravčové karé umyjeme, osušíme a v stredom, po dĺžke spravíme nožom rez, kde naplníme plnku. Mrkvu nastrúhame na drobno, šunku pokrájame na kocky, a syr podrvíme. Osmahneme na kvapke oleja, osolíme, okoreníme,pridáme jedno vajíčko a paríme ďalej kým hmota nezíska formu praženice. Necháme vychladnúť. Naplníme mäsko najviac ako sa dá a konce zašijeme, aby nám plnka počas pečenia nevytiekla. Naplnenú kapsu potrieme marinádou ktorú sme si pripravili z horčice a korenín a prudko osmažíme na panvici, z každej strany. Položíme na pekáč, podlejeme trochou vody a pečieme 40 minút.
- 2
Šalát: Cibuľu pokrájame na pol mesiačiky, kapustu, papriku a kyslé uhorky na rezančeky. Osolíme, pomiešame s cukrom a octom. Necháme postáť v chladničke aspoň hodinu.
- 3
Dpbrú chuť.. :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu