Grécky šampiňónový šalát

Miroslav Milla
Senica, 16. novembra 2009
4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

250 g
2 ks
100 g
2 PL
3 strúčiky
100 g
100 ml




Postup

  1. 1

    Šampiňóny podusíme na osmaženej cibuli s olejom. Potom pridáme kečup, prelisovaný cesnak, na kocky nakrájanú šunku, olivy, citrónovú šťavu a víno.

  2. 2

    Dochutíme soľou a korením.

  3. 3

    Podávame s pečivom.

Diskusia k receptu

marlen
zdá sa mi to skvelé, až na ten kečup. určite to vyskúšam s paradajkami, alebo p. pyré, čili papričkou a zeleným korením, aby sa dodala ostrosť




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia