Foto: ondrisk
Tak k tomuto receptu by som napísal len toľko, že sú to skôr: Fusilli ala Carbonara "po mojom" :) .. Nakoľko niektoré veci som Zobraziť celý popisTak k tomuto receptu by som napísal len toľko, že sú to skôr: Fusilli ala Carbonara "po mojom" :) .. Nakoľko niektoré veci som vynechal a niektoré zasa pridal .. Skúšal som to na viac spôsobov no tento sa mi páči najviac. Spleť chuti syra, prošúta a restovanej zeleninky mi vytvára neopísateľný zážitok pri jedení tohoto jedla ;) Ochutnajte aj vy ..
porcie
príprava
Postup
-
1
Prichystáme si všetky suroviny.
-
2
Postavíme vodu na cestoviny. Medzi tým si spravíme zmes zo smotany, bambina, žĺtkov a z tvrdého syra ktorý si najemno nastrúhame.
-
3
Kým sa nám varia cestoviny. Stihneme ešte osmažiť prošútko, chorizo a úheráčik :)
-
4
Osmažené mäsko pridáme do pripravenej zmesi a poriadne premiešame.
-
5
Zmes potom vylejeme na uvarené cestoviny. POZOR! Cestoviny prepláchnite horúcou vodou aby nestratili teplotu. Zmes v ktorej je tvrdý syr a žĺtky sa nám pekne roztopí a bude vláčna. Takže žiadna studená voda! :)
-
6
Nakoniec si ešte orestujeme nakrájanú zeleninku.
-
7
Bon Appetit ;).
a ked uz tak, uvarene fusilli scedit a ihned pridat do zmesi.
horsiu kombinaciu udeneho syra,azijskeho korenia a bambina si neviem ani predstavit.