Mäso - mäsité jedlá (recepty podľa klikanosti)

prazdny

Pikantný pivný bôčik na cibuľovo-cesnakovom základe

Bravčové mäso

Šťavnatý bravčový prerastený bôčik sa najskôr zatiahne na panvici s chilli pastou...

prazdny

Kapusta s pečenou krkovičkou a klobásovým crumble

Bravčové mäso

Tradičná chuť slovenskej kapusty v modernej, elegantnej podobe!...

prazdny

Morčacie stehno na pare s citrónom, cesnakom a bylinkami

Hlavné jedlá

Toto morčacie stehno som pripravila v pare, aby ostalo šťavnaté a jemné....

prazdny

Otcove pečené zemiaky

Večera

Otec nikdy nevaril podľa receptov, len podľa nálady a toho, čo mal v chladničke...

prazdny

Makrela v šalviovej omáčke

Hlavné jedlá

Ryby sú nenahraditeľné a nevyrovná sa im žiadne iné mäso....

prazdny

Kuracie prsia s jesennou tekvicovou salsou a olivovo-citrónovým prelivom

Kuracie mäso

Ide o netradičné spojenie šťavnatého kuracieho mäsa s maslovou tekvicou, sladkými hrozienkami a slanými olivami....

prazdny

Penne s paradajkami a olivami

Cestoviny

Toto robievam, keď nechcem stáť pri sporáku dlho....

prazdny

Pečené zemiakové mini „drob-muffiny“ s bryndzou

Večera

Toto jedlo som pripravila ako taký malý experiment - chcela som tradičnú chuť, ale modernejšie podanie....

prazdny

Kapustnica s údeným a čili

Bravčové mäso

Táto kapustnica má výraznú chuť. Je sýta, hustá a najlepšie chutí po odležaní, keď...

prazdny

Chrumkavý rožkový nákyp s údenou krkovičkou a pažítkou

Bravčové mäso

Tradičný slovenský pečený nákyp z rožkov, vajec a údeného mäsa, s vývarom a pažítkou pre jemne bylinkovú chuť....

prazdny

Krevety na ázijský spôsob so zázvorovo–cesnakovou omáčkou

Hlavné jedlá

Ľahký a aromatický pokrm inšpirovaný ázijskou kuchyňou....

prazdny

Citrusová pražma s bylinkovým maslom a pečeným baklažánom

Hlavné jedlá

Šťavnatá pražma pečená s citrusmi, tymianom, rozmarínom a bylinkovým maslom...

prazdny

Mušle na smotanovo-muškátovej omáčke s petržlenom

Hlavné jedlá

Jemné morské mušle dusené v smotanovej omáčke s muškátovým orieškom, čerstvou petržlenovou vňaťou a ľahkým dochutením soľou....

prazdny

Zapečené rolky s lososom, mangoldom a ricottou

Cestoviny

Rolky z lososa a mangoldu zabalené v lasagnových plátoch, zapečené s bielym vínom, krémovou ricottou...

prazdny

Halušky z morského vlka na špargľovom ragú s vínovou omáčkou

Hlavné jedlá

Ľahké halušky z morského vlka, podávané na chrumkavom špargľovom ragú s brilantnou vínovou omáčkou.

Mäso