
Pikantný pivný bôčik na cibuľovo-cesnakovom základe
Šťavnatý bravčový prerastený bôčik sa najskôr zatiahne na panvici s chilli pastou...

Kapusta s pečenou krkovičkou a klobásovým crumble
Tradičná chuť slovenskej kapusty v modernej, elegantnej podobe!...

Morčacie stehno na pare s citrónom, cesnakom a bylinkami
Toto morčacie stehno som pripravila v pare, aby ostalo šťavnaté a jemné....

Otcove pečené zemiaky
Otec nikdy nevaril podľa receptov, len podľa nálady a toho, čo mal v chladničke...

Makrela v šalviovej omáčke
Ryby sú nenahraditeľné a nevyrovná sa im žiadne iné mäso....

Paprikový bôčik s chrumkavou kôrkou a cesnakovým dipom
Tento bôčik som si rýchlo obľúbila....

Kuracie prsia s jesennou tekvicovou salsou a olivovo-citrónovým prelivom
Ide o netradičné spojenie šťavnatého kuracieho mäsa s maslovou tekvicou, sladkými hrozienkami a slanými olivami....

Plnené pečené zemiaky s bryndzovou omáčkou a bôčikom
Sýte, tradičné jedlo, ktoré zasýti.

Pečené zemiakové mini „drob-muffiny“ s bryndzou
Toto jedlo som pripravila ako taký malý experiment - chcela som tradičnú chuť, ale modernejšie podanie....

Makrelový steak s červeným vínom, brusnicami a batatovým pyré
Moderná kombinácia výrazných chutí....

Kapustnica s údeným a čili
Táto kapustnica má výraznú chuť. Je sýta, hustá a najlepšie chutí po odležaní, keď...

Chrumkavý rožkový nákyp s údenou krkovičkou a pažítkou
Tradičný slovenský pečený nákyp z rožkov, vajec a údeného mäsa, s vývarom a pažítkou pre jemne bylinkovú chuť....

Citrónovo-bylinkové rybie filé na zemiakovom pyré s chrumkavými chipsami
Moderné a ľahké jedlo...

Krevety na ázijský spôsob so zázvorovo–cesnakovou omáčkou
Ľahký a aromatický pokrm inšpirovaný ázijskou kuchyňou....

Citrusová pražma s bylinkovým maslom a pečeným baklažánom
Šťavnatá pražma pečená s citrusmi, tymianom, rozmarínom a bylinkovým maslom...

Mušle na smotanovo-muškátovej omáčke s petržlenom
Jemné morské mušle dusené v smotanovej omáčke s muškátovým orieškom, čerstvou petržlenovou vňaťou a ľahkým dochutením soľou....

Zapečené rolky s lososom, mangoldom a ricottou
Rolky z lososa a mangoldu zabalené v lasagnových plátoch, zapečené s bielym vínom, krémovou ricottou...

Halušky z morského vlka na špargľovom ragú s vínovou omáčkou
Ľahké halušky z morského vlka, podávané na chrumkavom špargľovom ragú s brilantnou vínovou omáčkou.
Všetko mäso
Kuracie mäso
Hovädzie mäso
Bravčové mäso
Ryby morské
Ryby z jazera