
Bylinkové zemiaky s batatmi, syrom a tekvicovým olejom
K týmto zemiakom netreba nič viac....

Krémové rizoto s lesnými hríbmi a pažítkou
Jemné krémové rizoto zo sušených lesných hríbov, dochutené cesnakom, pažítkou a smotanou....

Bataty v chrumkavom obale s krémovým pyré a mrkvovými rezancami
Vegetariánske jedlo – chrumkavé batatové plátky, jemné pyré a marinované rezance z mrkvy, doplnené rozmarínom...

Plnené pečené zemiaky s bryndzovou omáčkou a bôčikom
Sýte, tradičné jedlo, ktoré zasýti.

Pečená špagetová tekvica vhodná na plnenie
Už neviem, kde som tento návod našla, ale zaujal ma a odvtedy ho používam.

Makrelový steak s červeným vínom, brusnicami a batatovým pyré
Moderná kombinácia výrazných chutí....

Citrónovo-mätová fazuľová polievka s pikantným nádychom
Ľahká, svieža a jemne pikantná fazuľová polievka inšpirovaná stredomorskou kuchyňou....

Citrónovo-bylinkové rybie filé na zemiakovom pyré s chrumkavými chipsami
Moderné a ľahké jedlo...

Chrumkavý rožkový nákyp s údenou krkovičkou a pažítkou
Tradičný slovenský pečený nákyp z rožkov, vajec a údeného mäsa, s vývarom a pažítkou pre jemne bylinkovú chuť....

Krevety na ázijský spôsob so zázvorovo–cesnakovou omáčkou
Ľahký a aromatický pokrm inšpirovaný ázijskou kuchyňou....

Marhuľové guľky so škoricovou posýpkou
Guľky plnené marhuľami, prevoňané rumom a škoricou. Tradičný sladký obed.

Krémová kapustovo-hubová panvica s údeným tofu
Jemne pikantná a krémová zmes dusenej kapusty, húb a marinovaného údeného tofu v exoticko-hubovej omáčke s...

Citrusová pražma s bylinkovým maslom a pečeným baklažánom
Šťavnatá pražma pečená s citrusmi, tymianom, rozmarínom a bylinkovým maslom...

Kapustnica s údeným a čili
Táto kapustnica má výraznú chuť. Je sýta, hustá a najlepšie chutí po odležaní, keď...

Mušle na smotanovo-muškátovej omáčke s petržlenom
Jemné morské mušle dusené v smotanovej omáčke s muškátovým orieškom, čerstvou petržlenovou vňaťou a ľahkým dochutením soľou....

Krémové rigatoni s hubovou omáčkou a pancettou
Jemná omáčka s čerstvými šampiňónmi, bielym vínom, tymianom a pancettou....

Bezlepkové fusilli s pečenými cherry paradajkami
Jednoduché, bezmäsité cestoviny s pečenými cherry paradajkami, karamelizovanou cibuľou, balzamikom a bazalkou.

Tofu so zeleninou a s vegánskou majonézou
Šťavnaté skaramelizované tofu v bylinkovej marináde, podávané s parenými zemiakmi, mrkvou a zelenou fazuľkou, ...

Zapečené rolky s lososom, mangoldom a ricottou
Rolky z lososa a mangoldu zabalené v lasagnových plátoch, zapečené s bielym vínom, krémovou ricottou...

Halušky z morského vlka na špargľovom ragú s vínovou omáčkou
Ľahké halušky z morského vlka, podávané na chrumkavom špargľovom ragú s brilantnou vínovou omáčkou.
Druhy jedál
Bezmäsité jedlá
Mäsité jedlá
Cestoviny
Exotické jedlá
Huby
Nápoje
Ovocné
Pizza
Podľa prípravy
Rýchle jedlá
Syry
Zelenina
Zemiaky