
Chutné, rýchle a lacné kuracie prsia
Umyté, vysušené a na plátky nakrájané kuracie prsia okoreníme grilovacím a chili korením.

Kysnuté pečené buchty
Recept som našla v mojom "receptári", kde donedávna dlho ležal. Ale vždy keď upečiem tieto...

Jemne ružová panenka s fresh tagliatelle alebo pečenými zemiakmi
Bravčová panenka je veľmi jemné, lahodné mäsko, ktorého príprava je nenáročná a hlavne netrvá dlho....

Cuketovo-tuniakové fašírky
Rýchla a zdravšia verzia fašírok, dokonca sú bez vyprážania a napriek tomu sú výborné.

Libanonský bulgur so zeleninou
Vybrala som zo svojho archívu arabských jedál recept na libanonský bulgur, kedže u nás doma si...

Pizza s prekladaným syrovým okrajom
Cesto: 1kg hladkej múky, 550ml vody, kocka kvasníc, cukor, soľ, olivový olej....

Pečený losos
Recept je jednoduchý a chutný, vždy sme robili lososa na panvici, ale koža sa prichytávala, v kuchyni bolo cítiť rybu......

Bravčové líčka na víne s dubákmi
Na masle opečieme na kocky pokrájanú koreňovú zeleninu, pridáme celé čierne korenie, nové korenie a...

Grilované krevety
Chystáte večierok a neviete ako prekvapiť hostí? Inšpirujte sa lahodným receptom šéfkuchára Petra Kulčára.

Zapečená pečená cukina
Krásné, veliké cukiny které se zdánlivě už nedají jíst jsou velice chutné a jedlé v téhle...

Plnené rolky z bravčového mäsa
Pripravila som si potrebné ingrediencie. Očistila som si tri stredné cibule. Jedna pôjde na ryžu,...

Pečené klobásky s banánmi a hranolkami zo sladkých zemiakov
Tročku naobvyklá kombinácia ale mne to veľmi chutí. Ak viete urobiť klobásky doma tak máte vyhrate, pre...

Pesto penne s kuracím mäsom podľa Alana
Pre tych, ktori maju doma v zahradke cerstvu bazalku a chcu nieco rychlo na obed...

Polievka aj na Veľký piatok
Vhodná na pôstne a ťažké časy, alebo vymetanie komory. Ako chlapec som ju nemal rád a teraz mi celkom chutí....

Zapečená brokolica so syrom a šunkou
Brokolicu rozoberieme na ružičky a dáme variť do osolenej vody. Keď je brokolica mäkká vyberieme, uložíme...

Jahňacie kotlety s whisky-čili pomarančovou glazúrou
Názov "whisky" pochádza zo starého galského slova uisge, čo je skrátená verzia uisge betha a znamená živá...

Vyprážaný patizón s pivom
Toto jedlo patrí k mojim obľúbeným a keď sa ozvláštni pivom, tak chutí skvele.

Broskyňové kuracie soté
tak toto soté som prvý krát jedol u spolužiačky z VŠ :) ponukam ho s menšou obmenou,...

Quiche s jarnou cibuľkou a šampiňónmi
V tomto recepte som pouzila cesto, ktore mi po upeceni trosku pripomenulo listkove. Je to...

Krkovička v horčicovej omáčke s bezlepkovou tarhoňou
Tarhoňa je v našich končinách veľmi obľúbenou cestovinou....

Tvarohovo-jablková žemľovka
Včera bol u nás veľký vietor, plno jabĺk na zemi, tak som urobila okrem postrúhania...

Koláč z kyslej kapusty
Tento recept som našla na internete a mne osobne veľmi chutí :-)

Hydina v kyslej kapuste na gazdovský spôsob
Ja sa tohto jedla neviem dojesť, tak mi veľmi chutí.

Mäso na cibuľke po čínsky
mäsko si pokrajame naklepeme a este raz pokrajame na sliziky. oprazime ich na panvici do makka...

Morčacie stehno horné v paradajkovej 100% šťave
Morčacina je pomerne sucha a nevýrazná tak som ju upravil trochu netradične. Hlavne bolo to chutné....