4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cestoviny dáme variť. Medzitým si očistíme cibuľu, nakrájame ju na polmesiačiky, ošúpeme cesnak a tiež ho nakrájame na plátky. Nakrájame baklažán, umyjeme ho, posolíme a necháme odstáť. Cibuľu a cesnak opražíme. Pridáme opláchnutý baklažán a cherry paradajky nakrájané na polovičky. Dusíme.
- 2
Na záver pridáme trochu bazalky a tymianu, mleté čierne korenie a posolíme. Premiešame. Na zjemnenie pridáme trošičku masla a premiešame ešte raz. Nakoniec primiešame scedené cestoviny.
- 3
Na tanieri si cestoviny môžeme posypať strúhaným syrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu