Cestoviny s baklažánom

redakcia - fotkaredakcia, 19. augusta 2009
4
porcie
15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 bal.
1 ks
1 bal.
1 ks
2 ks
4 strúčiky




Postup

  1. 1

    Cestoviny dáme variť. Medzitým si očistíme cibuľu, nakrájame ju na polmesiačiky, ošúpeme cesnak a tiež ho nakrájame na plátky. Nakrájame baklažán, umyjeme ho, posolíme a necháme odstáť. Cibuľu a cesnak opražíme. Pridáme opláchnutý baklažán a cherry paradajky nakrájané na polovičky. Dusíme.

  2. 2

    Na záver pridáme trochu bazalky a tymianu, mleté čierne korenie a posolíme. Premiešame. Na zjemnenie pridáme trošičku masla a premiešame ešte raz. Nakoniec primiešame scedené cestoviny.

  3. 3

    Na tanieri si cestoviny môžeme posypať strúhaným syrom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia