Foto: veganrecipes
Častokrát sa mi stáva, že nemám čo navariť a vždy si spomeniem na tento recept "z ničoho" :-) .
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Sójové rezance alebo kocky si dáme do hrnca alebo väčšej misky a nakoreníme (čierne korenie, soľ, kari, zeleninový bujón) a zalejeme horúcou vodou. Necháme 20 min odstáť.
- 2
Zatiaľ si uvaríme ryžu, aby sme ju mali pripravenú.
- 3
Vodu z hrnca so sójovými kockami vylejeme a vyžmýkame ich. Na panvici si zohrejeme olej a speníme na ňom cibuľu. Pridáme sójové kocky (rezance) so zeleninou (ja som použila iba kukuricu, ale fantázii sa medze nekladú alebo môžeme zeleninu úplne vynechať). Opečieme a potom pridáme kečup aj horčicu a zalejeme horúcou vodou (množstvo vody si dáme každý podľa chuti, ja mám radšej viac "šťavy").
- 4
Podávame s ryžou. Dobrú chuť :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu