
Domáce hamburgerové žemle
Recept z kuchárskej knihy hlavného hrdinu slovenského animovaného filmu Keď život chutí.

Bezlepkové maslové pečivo
Tieto bezlepkové maslové žemličky od Magdy si zamilujete na prvý pohľad aj zahryznutie....

Lienka k MDD
Túto lienku, možte upiect vašim ratolestiam nap. k MDD, k meninám, narodeninám...

Čokoládové muffiny
Predhrejte rúru na 180 °C (horný/dolný ohrev) a pripravte formu na muffiny.

Nepečený zákusok
V tanieri roztlačíme banán na kašu. Do hrnca nalejeme mlieko, pridáme vanilkový cukor. Potom...

Vafle so špenátom a s vajcom
Nachrumkavo upražené kocky pikantnej paprikovej klobásy budú na vafliach chutiť aj dospelým....

Šalát z nových zemiakov s uhorkou a údeným lososom
Júnovým šalátom dodajú šmrnc šťavnaté nové zemiaky. Vyskúšajte skvelú kombináciu s údeným lososom.

Zdravé avokádové nanuky
Rýchle, zdravé, chutné, plné živín z tých najlepších prírodných zdrojov.

Rýchla pizza z chlebových placiek
Tenké chlebové placky sa v rúre upečú za pár minút dochrumkava a chutia výborne.

Pšenový šalát s portulákom zimným
Portulák zimný je u nás skoro neznáma listová zelenina, ktorá má veľkú výhodu v tom, že jej listy rastú v zime a skoro na jar, kedy nie je dostatok čerstvej zeleniny....

Zapečené fazuľky so strúhankou
Keďže fazuliek máme na záhrade každý rok neúrekom a máme ich radi, hľadám akékoľvek recepty na ich využitie....

Ryžový šalát s avokádom a mangom
Svieži, farebný a vyvážený, tento šalát z avokáda a manga je jedným z tých receptov, ktoré vám po prvom súste vyčarujú dobrú náladu....

Pečené zemiaky so sušenou slaninou a šalátom
Pečené zemiaky, to je dobrota vždy. Vyskúšajte skvelú kombináciu so sušenou šunkou....

Pražená kantonská ryža
Kantonská ryža je ryža na čínsky spôsob, ktorá kombinuje omeletu, zeleninu, ryžu a klobásu....

Ramen s tofu
Lahodný vegánsky ramen s bohatým vývarom, chrumkavým tofu, hubami shiitake a čerstvou zeleninou. Spojenie...

Paradajková ryža s párkami
Tento recept spája tradičné chute s jednoduchou prípravou....

Tradičná malorská polievka arros brut
Arros brut je silný vývar, ktorý sa pripravuje z rôznych druhov mäsa....

Pralinky v štýle dubajskej čokolády
Rezančeky kadayif môžeme vyrobiť aj z kúpeného filo cesta, ktoré natenko nakrájame a upečieme na plechu...

Raňajková zeleninová praženica
Na oleji s maslom orestujeme nakrájanú jarnú cibuľku, červenú kapiu, paradajky. Vlejeme k tomu...

Pizza z karfiolového cesta
Bezlepkových verzií sa nemusia obávať ani zarytí fanúšikovia talianskej klasiky....

Šalát s čiernou quinoou
Quinou premyjeme a uvaríme v horúcej vode, scedíme a necháme vychladnúť.

Broskyňové smoothie
Umyté odkôstkované broskyne nakrájame na menšie kúsky, dáme do mixéra, zalejeme acidkom, džúsom, ...

Šalát z naklíčenej fazule mungo s mangom
Neuveriteľne šťavnatá zmes klíčkov a sladkého ovocia je to najlepšie, čo si môžeme v jarnom období...

Cestovinový šalát s tuniakom
Možnosti, ako meniť chute cestovinového šalátu, sú nekonečné....

Cestovinový šalát s klíčkami mungo
Mungo fazuľku mám doma vždy, používam ju výhradne na klíčky. Väčšinou ňou posýpam šaláty....

Domáci čili olej so sezamom
Výborný ochutený olej, ktorý využijete na spestrenie šalátov, ryže, zeleniny, ale trebárs aj...

Venčeky z odpaľovaného cesta s tvarohovým krémom
Cesto: Do vody v hrnci pridajte maslo a nechajte ho na plameni rozpustiť. Pridajte múku a...

Gaštanové rezy
Cesto: Celé vajcia vyšľaháme s cukrom, pridáme olej, múku s práškom do pečiva a kakao....

Brokolicová polievka s guľôčkami
Výborná krémová brokolicová polievka, inú už nerobím.