Korenený ananás
Matúš Kopčo
šéfkuchár hotela Zelená Lagúna**** na Domaši, 5. decembra 2017
šéfkuchár hotela Zelená Lagúna**** na Domaši, 5. decembra 2017

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Suroviny
1 ks |
|
2 PL |
|
80 g |
|
30 g |
|
z 2 pomarančov |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Najprv rozpustíme kryštálový cukor na karamel a pridáme pomarančovú šťavu, maslo a korenie piatich vôní.
- 2
Vo vytvorenej omáčke pošírujeme plátky ananásu domäkka. Podávame za tepla s vanilkovou zmrzlinou.
Tiež dezert:
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu