Foto: siuuu
Jednoduchá, zdravšia a chutná maškrta. Ďalší z mojich tzv. recyklačných receptov. Zostalo mi po troche čerstvo urobeného malinového džemu a karamelového krému z Zobraziť celý popisJednoduchá, zdravšia a chutná maškrta. Ďalší z mojich tzv. recyklačných receptov. Zostalo mi po troche čerstvo urobeného malinového džemu a karamelového krému z iného pečenia, tak som ich takto využila...
Zdroj: https://dobrotynatanieri.blogspot.com/2023/03/malinovo-karamelove-datle.html
príprava
Postup
-
1
Datle zhora narežeme a vyberieme kôstky. Džem aj krém si dáme do cukrárskeho vrecka (každý osobitne) a pomocou vrecka s malým otvorom plníme. Ja som dospodu dala džem, naň krém a ešte trošička džemu.
- 2
Džem som si pripravila tak, že som rozvarila mrazené maliny s kvapkou vody a troškou cukru, zmes som následne prepasírovala, samozrejme komu nevadia zrniečka, nemusí pasírovať. Krém je v tomto prípade iba na slabučkom plameni roztopená jemná Lotus nátierka (označená je ako Spread), ktorá má výbornú chuť aj konzistenciu a dobre sa s ňou robí.
- 3
Nakoniec som takto naplnené datle ozdobila tým, čo dom dal - chrumkavými kúskami, rozmrveným Lotus keksíkom, sušenými aj čerstvými malinami. Ale fantázii sa medze nekladú, takže každý podľa svojej chuti.
Tiež plnené datle:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ďakujem za milý komentár ... bola to rýchlovka a je to naozaj chutná maškrta ;-)