
Bulgur pilavı - krúpové rizoto
Možností na krúpové rizoto je naozaj neúrekom ;-) stačí len použiť našu fantáziu...

Toasty s medvedím cesnakom
Včera sme boli na medvedí cesnak a rozhodla som sa skúsiť niečo nové. A keďže sa...

Mäsová musaka
Recept jsem měla dlouho ve svém sešitě (opsaný od kamarádky), než přišel čas na jeho realizaci......

Plnené šampiňóny (fotopostup)
Hríbom som prišla na chuť len pár rokov dozadu. Zatiaľ máme vzťah nesmelý, kuriatkovo-dubákovo-šampiňónový...

Rizoto s kuracím mäsom
Jednoduché a zdravé jedlo. My si k nemu zvykneme dať zavárané uhorky.

Pikantní pivní pomazánka s hermelínem a šunkou
Velmi dobrá pikantní pomazánka, která je po uležení ještě lepší. Vydržte a nechte ji alespoň...

Plnené kuracie prsia pečené v paradajkovej omáčke s mozzarellou
Kuracie prsia som dočistila a rozrezala tak, aby sa dali plniť. Zvrchu aj zvnútra som...

Baklažán so šunkou a syrom
Baklažán umyjeme, nakrájame na tenšie kolieska a dame variť do osolenej vody na 10 minút. Na koliesko...

Chudnutie s Varechou 5. deň
Pri chudnutí je dobrý každý tip na chutné jedlo. V tomto videu vám opäť prinášame jedálniček...

Zubáč na smotanových zemiakoch s pestom
Varí: Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave

Šalát s kukuricou a krevetami (krabími tyčinkami)
Krabie tyčinky alebo krevety opečieme na olivovom oleji.

Cviklové rizoto
Na 1PL masla a olivovom oleji speníme šalotku, cesnak a pridáme ryžu, ktorú orestujeme...

Empanadas de Santa Rita
Svätá Rita - moja Patrónka!!! Toto je tradičné jedlo na fiestu Sv. Rity v Mexiku (22....

Zapečené cestoviny
Už som raz uviedla, že mám cestoviny rada na akýkoľvek spôsob a rada skúšam nové recepty....

Kura Tandoori z pandžábsko-slovenskej kuchyne
Tandoor je názov okrúhlej piecky, kde teplota dosahovala až cez 400 stupňov a pôvodne sa v...

Penne s bazalkovým tofu a cuketou
Raz som si kúpila časopis a bola tam brožúrka a v nej recepty s tofu, tak...

Amur v eintopfe
Sladkovodná ryba chuťovo podobná kaprovi sa u mňa ocitla naporcovaná na podkovičky. Pripravila som ju netradičným...

Dokonalý steak
Perfektný steak ako z luxusnej reštaurácie môžete mať aj na vašej grilovačke, podľa našich tipov ho...

Baranie mäso na spôsob diviny
Z knihy Dobrá kuchárka Márie Hájkovej. Takisto môžeme postupovať pri jahňacom mäse. Je výborné.

Teplý zeleninový šalát
Príliš mäsová kuchyňa v školskej jedálni nevyhovuje mojej priveľmi vegetariánskej duši, preto si vždy obedíky nosím...

Zeleninová štrúdľa
Rúru predhrejeme na teplotu 200 stupňov, plech vystelieme papierom na pečenie. Na panvicu dáme olej, ...

Maďarský guláš (s krátkym exkurzom do histórie)
Keď sa moji predkovia (som priamy potomok Batu-Chána) rozhodli navštíviť krajinu pod Kriváňom, museli cestou jesť....

Srbský paprikáš s domácimi cestovinami
Speváčka Gitana nám ukáže, ako sa varí srbský paprikáš.

Burrito s hovädzím mäsom, so zeleninou a s hnedou ryžou
Tento recept pre vás pripravila Lucka, Fitrecepty. Aj vy ste milovníkmi burrita? My by sme ho doma teda vedeli jesť donekonečna....

Teriyaki glazovaný hovädzí filet s pečenou cibuľkou a sladkým pyré
Recept na netradičný slávnostný obed pre vás pripravil Richard Danis, šéfkuchár reštaurácie UFO watch. taste. groove...