Foto: morenajea
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji si osmažíme na kolieska nakrájanú cibuľku a nadrobno nakrájaný cesnak. Do zlatova. Potom pridáme morské príšerky - dala som zmes : mušle, kalmáre, krevety, chobotnice. Musia byť úplne rozmrazené, najlepšie deň vopred. Chvíľu osmážame spolu s cibuľkou.
- 2
Podlejeme bielym vínom a prikryjeme. Takto dusíme cca 10 minút.
- 3
Nakoniec zľahka zaprášime múkou a pridáme vývar. Necháme už iba chvíľku prevariť a hotovo. Podľa chuti môžeme jemne posoliť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu