![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Štajerské Bandnudeln s tekvicovou omáčkou
Cibuľu orestujeme do zlatista, zalejeme bielym vínom, zredukujeme (necháme varom zmenšiť objem), pridáme nakrájanú...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Thajsko-čínsko-slovenská špecialita
Postup prípravy je veľmi jednoduchý, zvládne ho každý chlap. Po mojom prvom uvarený som bol ja...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bravčová pečeň s fazuľou a šampiónmi.
Chcel som restovanú bravčovú pečeň a s chladničky som musel spracovať pór a šampiňóny, tak som...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bažant v borievkovej omáčke
Bažanta rozdelíme na 8 menších častí. Potrieme ich horčicou a opečieme na oleji. Opečené mäso...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Špargľa na zázvore s bambusovými výhonkami
Půl balíčku šparglu omyjeme, odkrojíme tvrdé konce a vložíme do woku na rozehřátý olej.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Luhačovický skřivan
Pokud nechcete dělat z mletého vždy jen sekanou, vyzkoušejte tuto variantu. ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bešamelové krokety s masem a sýrem
Na másle zpěníme nakrájené cibule, posypeme moukou a dobře promícháme. Cibulovou jíšku pomalu zaléváme mlékem...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kohút na smotane s nokerlami
Fantastický obed alebo večera! Mäso v smotanovej omáčke s domácimi maďarskými haluškami, ktoré si tiež podľa tohto videoreceptu pripravíte veľmi rýchlo a jednoducho....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bezlepkové gnocchi s tekvicovou omáčkou so šošovicou
Aj vy patríte medzi ľudí, ktorí si najradšej pripravia všetko domáce? Ak áno, tak potom máme pre vás recept na jednoduché domáce bezlepkové gnocchi....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tarhoňa zapečená s mletým mäsom
Cestovinové jedlá sú vďačné, lebo sú rýchlo hotové, sýte a samozrejme veľmi chutné. Vyskúšajte...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Lasagne s Rastlinnou bolonskou omáčkou
Vyskúšajte obľúbené bolonské lasagne na rastlinný spôsob.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zapekané jablkovo– lekvárové cestoviny
Uvaríme cestoviny a uvarené premiešame s maslom. Vymastíme pekáč a vysypeme ho strúhankou. Na dno pekáča...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Baklažánové vejáre
Pekáč pokvapkáme olivovým olejom. Z baklažánov odkrojíme stopky a pozdĺžne ich prekrojíme na polovicu. Každú polovicu...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Poľníčkové pyré a šunkové jabĺčka
Tento recept ma uputal hlavne nezvycajnou pripravou jablk. Pyre s pridanim roznych druhov zeleniny robievam castejsie....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tofu neryba v rímskej hraške
Stručný recept na vychytávku, ktorá vôňou aj chuťovo veľmi pripomína rybu - alebo je to naopak?...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Roládky z kotliet v syrovej strúhanke
Určitě to znáte. klasika. Dojíte oběd a už přemýšlíte, co zase budete...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Poézia večera
Pod týmto názvom som v jednom staršom časopise našla tento recept na palacinky s chutnou plnkou.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zdělávaná mrkev s okurkami
Snažím se zhubnout a tak zeleninu používám častěji, než dříve. A mrkev mám moc ráda....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Živánska s kaprom
Kapra zvnútra nakrojíme po dĺžke pozdĺž stredovej čiary. Hornú časť (smerom k chrbtovej plutve) nakrájame zvonku...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Krémová polievka z ružičkového kelu
Pravý domáci med je výnimočná potravina, ktorú používame na prípravu zdravých jedál. A pridať ho...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kuracia roláda
Tento recept pripravoval môj manžel. Je to kuchár samouk a nikdy nepoužíva kuchársku knihu. Nuž...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Posledné dotyky leta
Ešte z posledných síl sme popratali zvyšnú úrodu a zo všetkých domácich surovín som pripravila chutnú cestovinovú...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kuracie špízy na pive s červenou cibuľou
Z piva, medu, horčice, sójovej omáčky, oleja a korenia si urobte marinádu...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Exotické filé s karí omáčkou
Paradajky vložíme na 10 sekúnd do vriacej vody, prepláchneme ich studenou vodou a olúpeme. Prerežeme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tuniak so zemiakovou kašou
Tuniaka dáme do marinády s wok olejom, sezamovým olejom a sójovou omáčkou a na 60 minút...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kuracie závitky s bryndzou a paradajkovým ragú
Kuracie stehná vykostíme, naklepeme a osolíme.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zubáč so šošovicovým šalátom
Šošovicový šalát: Na panvičke opečieme slaninu, pridáme uvarenú šošovicu, mladú cibuľku, cesnak a kyslé...