4
porcie
porcie
Postup
-
1
Filety opláchneme studenou vodou, osušíme, osolíme, pokvapkáme limetovou a pomarančovou šťavou, posypeme natrhanou mätou a dáme do chladničky.
- 2
Do olivového oleja na panvici hodíme jeden strúčik cesnaku, slávky orestujeme, podlejeme vínom. Prikryjeme a dusíme, kým sa slávky neotvoria. Scedíme.
- 3
Z paradajky odrežeme vrch, vyberieme časť dužiny, naplníme syrom a dáme piecť do vyhriatej rúry, kým syr nie je na povrchu zlatý.
- 4
Na panvici rozohrejeme olivový olej a opečieme fi lety z pražmy. Podávame so slávkami a pečenými paradajkami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu