Toto jedlo robievam vždy keď mám mäso z polievky najmä kuracej.Sú to mäsové pikantné pirohy posypané opraženou strúhankou,mäso z polievky sa upotrebí a máme Zobraziť celý popisToto jedlo robievam vždy keď mám mäso z polievky najmä kuracej.Sú to mäsové pikantné pirohy posypané opraženou strúhankou,mäso z polievky sa upotrebí a máme nové jedlo,dúfam že bude všetkým, čo tento recept vyskúšajú,chutiť.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Asi 150 ml bieleho jogurtu zmiesime s múkou,múky toľko koľko zoberie jogurt.Vypracujeme vláčne cesto tak aby sa nelepilo na dosku ,rozvaľkáme a vykrajujeme koliečka asi o priemeru šálky na čaj. Mäso z polievky nasekáme na drobnejšie a ochutíme soľou, chilly ,opraženou cibuľou a mletým čiernym korením na pikantnú zmes.
- 2
Touto naplníme povykrajované koliečka a zatlačíme .Vyvárame ich v osolenej vode kým nevyplávajú na vrch.Precedíme a posypeme opraženou strúhankou.
- 3
Do 200 ml jogurtu pridáme roztlačený cesnak, mleté korenie,soľ dobre rozmiešame.Týmto polejeme pirohy.Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu