Zel-Krab šalát

catherinec - bez fotkycatherinec, 23. septembra 2015

Tento šalát vznikol ako improvizácia. Bola som na nákupe a vravím si, že by som si mohla na intráku spraviť nejaký dobrý šalát. A Zobraziť celý popisTento šalát vznikol ako improvizácia. Bola som na nákupe a vravím si, že by som si mohla na intráku spraviť nejaký dobrý šalát. A tak som kúštik zariskovala a podla mňa a mojich spolubývajúcich vznikol fakt skvelý šalát. Dúfam, že bude chutiť aj Vám :)

5
porcií
10 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

320 g
2 ks
1 ks
1 ks
1 téglik
2 lyžice
1 lyžice




Postup

  1. 1

    Na začiatok si ošúpeme cibuľu a rozkrojíme na poly. Jednu polku nakrájame na drobno a dáme do misy, druhú časť si nakrájame na väčšie kúsky a opražíme do hneda na masle. Keď už je cibuľa hnedá, pridáme na kocky nakrájané krabie tyčinky, orestujeme ich a pridáme klasik a chilli podľa chuti, necháme vychladnúť.

  2. 2

    Pokiaľ nám chladnú krabie tyčinky si pripravíme ostatok. Nakrájanú papriku zmiešame spolu s cibuľou, kukuricou, odcedeným zelerom a syrom (je jedno, či na kocky, alebo ho nastrúhame). Vychladené krabie tyčinky pridáme ku ostatku a nakoniec pridáme biely jogurt (ja som použila hollandia selský jogurt) a dve lyžice cesnakového dressingu (ja som mala v chladničke klasický z kauflandu)

  3. 3

    Dobrú chuť! :)

Diskusia k receptu

catherinec
Môžete si spravit rôzne varianty..ja som mala v mraznicke krabie tycinky tak som pouzila tie..mozte si tam pridať hocičo iné :)
afataga
ked vies zlozenie, tak preco to kupujes? je to strasny humus




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia