Grilovaná klobása s cibuľovou marmeládou, jalapeños salsou a batátovo-kvakovým pyré
Foto: mecom
Komerčný recept šéfkuchára Filipa Ondrušeka
porcie
príprava
Postup
-
1
<b>Cibuľová marmeláda: </b> <br /> Na panvicu si dáme olej, pridáme nakrájanú cibuľu. Necháme jemne zhnednúť, pridáme cukor, necháme skaramelizovať, pridáme soľ, mletú škoricu, trošku vody a zredukujeme.
- 2
<b>Batátovo-kvakové pyré: </b> <br /> Očistené batáty a kvaky uvaríme v osolenej vode. Rozmixujeme, pridáme maslo, smotanu, soľ a korenie.
- 3
<b>Jalapeños salsa: </b> <br /> Jalapeños papričky očistíme od semiačok, dáme do mixéra, pridáme olej, čerstvý koriander, soľ, korenie. Zmes zmixujeme na jemnú salsu.
- 4
Gril si predhrejeme na strednú teplotu, párky grilujeme 7 minút z obidvoch strán, zvýšime teplotu a necháme dopiecť. <br /> Servírujeme spolu s pripravenou marmeládou, pyré a dochutíme jalapeños salsou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Btw...podla mojho nazoru...na obrazku nie su papricky jalapenos.
v inych receptoch.