Zajačie stehná so sušenými slivkami
Opäť sme mali k dispozícii zajačie mäsko a keďže ja nerada robím dookola tie isté recepty, rozmýšľala som na aký spôsob stehná pripravím....
Palacinková torta s paradajkami
Nevšedná kombinácia, ale výsledok stojí zato. Robím túto "tortu" v lete, keď mám...
Rizoto s jahodami a vínom cava
Odvážny recept, ktorý vás prekvapí. Rizoto, v ktorom sa dokonale spoja sladké a slané...
Morčacie plnené špargľou v sezamovom cestíčku
Cestíčko: Rozmiešajte múku a vajcia, pomaly prilievajte mlieko a nakoniec sezam.
Oko zo špagetovej tekvice
Špagetová tekvica je mojím najobľúbenejším druhom tekvice....
Vegetariánsky paradajkový burger
Pre tých, ktorí chcú vyskúšať netradičný, no predovšetkým zdravý recept - tento burger je zložený...
Goody Foody Red burger s kroketami a cesnakovým dresingom
Goody Foody Red burger s kroketami a cesnakovým dresingom.
Jelenia pečeň narýchlo
Dostala som pečeň z diviny, rýchla príprava, takúto špecialitu nemám často.
Vegánska opekaná ryža s ananásom
Tento recept pre vás pripravila MaruškaVeg. Zostala vám ryža od včera alebo máte radi sladko-slané kombinácie?...
Bezlepkové cestoviny s tekvicovou omáčkou
Ešte stále je sezóna tekvice, tak sme si povedali, že to využijeme. Pripravili sme si úžasnú a výživnú omáčku z pečenej tekvice hokkaido, jemne pikantnú a voňavú....
Kôprová omáčka s plnenými cuketami
Máte radi slovenskú a českú klasiku? Tak ste na správnom mieste. Kto by odolal našej tradičnej kôprovke?...
Bezlaktózové palacinky
Bezlaktózove palacinky sú úplne rovnaké ako klasické, iba namiesto obyčajného mlieka použijeme bezlaktózové.
Parmezánové risotto so sušenými paradajkami, steakom z tuniaka a špargľou na masle
Navarte si vynikajúce jedlo s vínom, ktoré sa skvele hodí k Sauvignon, neskorý zber 2023....
Pšenično-ražné halušky s tofu
Troška zmeny v druhu múky a už máme iné jedlo. A trocha zdravšie....
Rýchle cuketové lečo
Všetku zeleninu umyjeme a očistíme. Do veľkého hrnca dáme zohriať olej a pridáme nakrájanú cibuľu, ...
Cestoviny s paradajkami, mozzarellou, pestom a špenátom
Tento recept som dostala od známeho zo Šale, recept si môžete upraviť, niekedy ho robím...
Údené rebierka s kyslou kapustou a klobásou
Pôvodne som chcel robiť koložvársku kapustu, ale spomenul som si z detstva na podobný recept ako...
Kapusta s vlašskými orechmi a tofu
Kapusta bola v slovenskej kuchyni odjakživa veľmi používanou zeleninou. Väčšinou sa používa zvlášť biela a zvlášť červená. Ono to ide ale spojiť do jedného a výsledná chuť je výborná....
Pečený pstruh plnený sušenými slivkami
Kombinácia ovocia a mäsa je ešte stále pre mnoho ľudí tabu. Pritom je to výborná vec. Sušené slivky v kombinácii s rybacím mäsom sú delikatesou....