Šťavnatá pražma so šafránom

caterina - bez fotkycaterina, 18. marca 2015 23:57
Ďalšie recepty »
Šťavnatá pražma so šafránomFoto: caterina

Pre milovnikov ryb pridavam jednoduchy recept z par surovin.

Suroviny

2 ks čerstvá
350 g
400 g
 nite
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Cerstvu prazmu dobre umyjeme a osusime. Zemiaky ocistime a nakrajame na mesiaciky. Cherry paradajky nakrajame na polovicu.

  2. 2

    Na oleji opecieme prazmu z oboch stran. Pridame pohar kvalitneho bieleho vina (pri pridavani stisit plamen alebo uplne odstavit od ohna). Pridame zemiaky, paradajky a sol. Asi po 7 minutach pridame stipku safranu rozpusteneho vo vlaznej vode. Pomaly dusime az do zmaknutia zemiakov.

  3. 3

    Pred podavanim mozme jedlo posypat cerstvou petrzlenovou vnatou.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist