Kurací ražeň s letnou zeleninou
Tibor Samaranský
šéfkuchár rezortu Drevenice v Terchovej, 11. augusta 2015
šéfkuchár rezortu Drevenice v Terchovej, 11. augusta 2015

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Najskôr umyjeme a očistíme zeleninu a pokrájame ju na takmer rovnaké kúsky. Mäso tiež umyjeme a osušíme a pokrájame na menšie kúsky.
- 2
Pripravenú zeleninu a mäso jemne osolíme, okoreníme a striedavo napicháme na špajľu. Dostatočne veľkú panvicu rozohrejeme na miernom ohni a ražeň opečieme z každej strany, opečený ražeň vložíme do rúry predhriatej na 180 °C a dopečieme asi osem minút.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu